full screen background image

Nouă serie de tratament balnear pentru pensionari

Anunț important din partea Casei Județeane de Pensii Neamţ!

Pentru ultima serie de tratament balnear din anul 2023, respectiv a optsprezecea serie, cu intrare în stațiuni în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2023, a fost realizată alocarea automată a 64 de bilete de tratament balnear în următoarele stațiuni: Covasna, Felix, Herculane, Lacu Sarat, 1Mai – Oradea, Nicolina, Saturn, Sarata Monteoru, Sovata și Vatra Dornei.

Procedura de alocare s-a desfășurat prin intermediul unei aplicații informatice.

Beneficiarii au fost notificați telefonic cu privire la repartizarea biletului de tratament.

Lista cererilor aprobate este disponibilă pentru verificare la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, precum și pe pagina de internet a instituției: www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/

Mai sunt disponibile 13 bilete de tratament balnear, dintre care 10 pentru stațiunea Amara, 2 pentru 1 Mai – Oradea și 1 pentru stațiunea Saturn, deoarece nu au existat solicitări pentru acestea.

Pentru ridicarea biletelor de tratament balnear alocate, beneficiarii vor fi contactați telefonic la data stabilită, în intervalul de timp de luni până vineri, între orele 8:30 – 13:00.

Reamintim că pentru a obține un bilet de tratament, potențialii beneficiari trebuie să depună cererea tip – formularul aprobat cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada solicitată pentru sejur.

Cererea trebuie să fie completată corect cu toate informațiile necesare pentru identificarea solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar.
Restul documentelor necesare vor fi atașate cererii în momentul eliberării biletului.

De menționat că pentru anul 2023 au fost depuse 6047 de cereri de tratament balnear, iar până în prezent, 2.311 bilete de tratament au fost acordate și valorificate.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/11/14/in-atentia-agentilor-economici-din-piatra-neamt/

 

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza