full screen background image

44,2% rata de promovabilitate la titularizare

Rezultatele înregistrate la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar 2023 (înainte de contestaţii)

Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2023 (înainte de înregistrarea contestațiilor) au fost publicate astăzi, pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Botoșani la adresa: https://isjbotosani.ro/noutati/rezultate-initiale-titularizare-2023.html.

La nivelul județului Botoșani, rata notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 44.2%, procentul notelor între 5 și 7 este de 36,1% .

La acest concurs182 candidați au obținut note între 7 și 9,99.

La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, s-au prezentat 475 candidați din totalul de 598 de candidați înscriși.

În centrele de evaluare au fost notate 412 de lucrări, întrucât: 58de candidați s-au retras din concurs din motive personale, iar 5 candidați s-au retras din motive medicale. Niciun candidat  nu a fost eliminat pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Eventualele contestații se depun la sediul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 18 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21.00 și în data de  19 iulie până la ora 12:00.

Rezultatele finale se vor afișa în data de 26 iulie 2023.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină,minimum nota 7 (șapte).

Repartizarea candidaţilor care au obţinut media de repartizare minimum 7 (şapte), în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, cu respectarea condiţiilor din Metodologia cadru, va avea loc în data de 27.07.2023, în aula de la Colegiul National ”A.T. Laurian” Botoșani.

Vă recomandăm să citiți și:

Controale în centre: Bucătărie cu igrasie și mucegai, alimente expirate

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza