full screen background image

La USV Iași, studenții aleg internship-urile oferite de facultăți

26 de studenți de la cele patru facultăți ale USV Iași vor lucra începând de astăzi, 17 iulie 2023, în cadrul internship-urilor propuse de Universitate, în locațiile proprii din cadrul Atelierelor de microproducție, Spitalului medical veterinar și Fermelor didactice al Universității (V. Adamachi, Rediu, Ezăreni). Pentru activitatea prestată, tinerii studenți vor primi o bursă în valoare de peste 3400 lei pe lună.

Tinerii își pot consolida cunoștințele

Internship-urile fac parte dintr-un program mai amplu al conducerii USV Iași de a sprijini financiar atât studenţii cu performanţe ştiinţifice, cât şi pe cei care fac parte din categorii sociale vulnerabile. USV Iaşi se numără printre puţinele universităţi din ţară care suplimentează substanțial numărul burselor, asigurând fondurile necesare din veniturile proprii. De asemenea, universitatea a iniţiat programul „bursa de campus”, oferind studenţilor care reuşesc să obţină media 8.00, în urma sesiunii, posibilitatea să presteze activități în spații precum Cantina-Restaurant, Stațiunea Didactică, Clinici veterinare sau alte locații alte facultăților.

Internship-urile oferite de Universitatea de Științe Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) sunt căutate de către tinerii care preferă să rămână peste vară să-și consolideze cunoștințele teoretice în locații ale instituției de învățământ superior.

Citește și: https://vivafm.ro/2023/07/07/incepe-admiterea-la-usv-iasi/

Vizitează și: https://iuls.ro/evenimente/

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza