full screen background image

Licitația privind realizarea de alei pietonale în mai multe sate din Comuna Miroslava, finalizată

Primăria Comunei Miroslava a finalizat licitația privind realizarea de alei pietonale în satele Balciu, Horpaz și Valea Adâncă. Câștigătoare a fost desemnată Asocierea Mecon (lider) – Conest, valoarea contractului fiind de 5,94 milioane lei.

Potrivit autorităților locale din Comuna Miroslava, lucrările urmează a fi efectuate în maximum trei ani, contractul având clauză suspensivă (ordinul de execuție a lucrărilor va fi emis în funcție de resursele bugetare existente).

Detalii despre proiect

Concret, proiectul include realizarea a 9.256 metri de trotuare, 60 metri de șanț betonat, 569 metri de șanț betonat și acostament betonat, 720 metri de dren longitudinal, șase podețe transversale de tip rigolă carosabilă și 50 metri de parapete metalice. Totodată, potrivit reprezentanților Primăriei Miroslava, vor fi realizate 40 de accesuri la proprietăți, vor fi ridicate la cotă 50 de capace ale căminelor de canalizare, vor fi montate 270 de răsuflători pentru rețelele de distribuție gaze naturale și vor fi relocate 50 de branșamente de gaz și 50 de branșamente de curent electric.

În plus, pentru siguranța pietonilor vor fi realizate cinci treceri de pietoni și vor fi montate 30 de semne rutiere. Aleile pietonale vor avea următoare structură: strat de fundație din balast în grosime de 15 centimetri, substrat de nisip în grosime de cinci centimetri și pavele prefabricate – autoblocante în grosime de șase centimetri”, se arată într-un comunicat de presă.

Vă recomandăm să citiți și:

Continuă lucrările la Căminul Cultural din Miroslava

Creșă nouă la Cornești, Miroslava

comments

comments