full screen background image

Grădinița „Șotron” din Botoșani intră în reabilitare

Una din unitățile de învățământ pentru preșcolarii botoșăneni va fi modernizată!
Șantierul privind reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței cu Program Prelungit „Șotron” se va deschide în scurt timp iar astăzi a avut loc o ședință de lucru în vederea perfectării ultimelor detalii, întâlnire la care a participat și primarul Cosmin Andrei.
Proiectul de reabilitare prevede, printre altele, intervenții la mansardă, tâmplărie, instalații sanitare, înlocuirea completă a rețelei de încălzire, a porților de acces și împrejmuire, realizarea de alei pietonale și a unui complex de joacă pentru copii.
În valoare de 4 milioane de lei, obiectivul de investiții este derulat prin Programul Operațional Regional (POR).
Pentru ca actul educațional să nu fie afectat, s-a convenit ca în perioada vacanței de vară să fie desfășurate lucrările la interior.
Astfel, la începutul viitorului an școlar, micuții vor fi deranjați în mică măsură.
„Avem determinarea constructorului, avem și deschiderea conducerii unității de învățământ în identificarea celor mai bune variante pentru ca actul educațional să nu aibă de suferit dar să fie respectat și termenul de finalizare a lucrărilor, adică decembrie 2023. Copiii care trec pragul acestei grădinițe merită și vor avea parte de toate condițiile moderne”, a precizat primarul Cosmin Andrei.
Grădinița „Șotron” găzduiește 210 copii, în 8 grupe.

 

Vă recomandăm să citiți și:

Noaptea Muzeelor la Memorialul Ipotești- 13 mai 2023

 

comments

comments