full screen background image

86 de botoșăneni angajați pe loc la Bursă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat astăzi 12.05.2023 “Bursa Generală a Locurilor de Muncă”,  una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judeţean  pentru persoane aflate în căutarea unui loc de muncă  şi agenţi economici.

Au participat la acest eveniment, un număr total de 40 agenți economici care au pus la dispoziție 517 locuri de muncă vacante, iar numărul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă participante a fost de 312 .

Dialogul direct dintre cerere și ofertă pe piața muncii a avut ca rezultat :

  • selectarea în vederea ocupării unui număr total de 114 persoane din care 1 persoană marginalizată social
  • 86 persoane au fost încadrate pe loc în urma interviurilor sustinute în cadrul acțiunii în următoarele domenii de activitate :construcții,confecții, comerț și prestări servicii .

La eveniment alături de organizatorul A.J.O.F.M. Botoșani au participat  din partea autorităților publice centrale și locale: Marius Constantin Budăi – Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Paula Berențan –subprefectul județului Botoșani, Cristian Nistor – administratorul public al județului Botoșani, precum şi Bogdan Buhăianu –viceprimarul  Municipiului Botoșani .

Obiectivul  acestei întâlniri respectiv creșterea gradului de ocupare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și onorarea ofertei cu locuri de muncă depuse de agenții economici a fost atins.

Vă recomandăm să citiți și:

Presiune scăzută la apă luni, în mai multe comune

comments

comments