full screen background image

Conferinţă cu tematică imobiliară în Suceava

Pe 10 mai, peste 200 de persoane interesate de domeniul imobiliar şi activităţi conexe, dezvoltatori, constructori, notari, ingineri şi mulţi alţii, s-au adunat la Mandachi Hotel & Spa pentru a dezbate, a analiza şi a înţelege mai bine trendul şi statusul pieţei imobiliare, în contextual actual geo-politic, post-pandemic şi incert.

În cadrul conferinței imobiliare, moderator general al evenimentului a fost Carmen Fediuc – fondator al REI Evolution Suceava, firmă de consultanţă, şi președinte al Organizaţiei Femeilor Antrepreprenor – OFA UGIR Suceava.

Profesionalismul, gandirea analitica si structurata si respectul fata de tot ce o inconjoara o caracterizează în tot ceea ce face!

Carmen Fediuc este antreprenor de 4 ani. Este fondatorul REI Evolution Suceava prin care oferă consultanţă firmelor ce doresc să se dezvolte cu ajutorul finanţărilor nerambursabile. În acest domeniu lucrează de peste 14 ani, iar expertiza ei este apreciată la nivel local, dar şi regional. În subsidiar oferă şi consultanţă privind dezvoltarea firmelor aflate la început de drum.

Crede în puterea voluntariatului de a forma comunităţi, motiv pentru care se implică atât în OFA UGIR Suceava, cât şi în activităţi care au ca scop educarea actualilor sau viitorilor antreprenori.

Crede că prin cunoaşterea de sine, prin definirea scopului şi a pasiunilor, zi de zi putem face cu plăcere orice ne propunem. Este pasionată de expediţiile montane psihologie şi dezvoltare personală şi de orice poate înfrumuseţa viaţa.

Consideră că prin investiţia în propria persoană şi prin creşterea încrederii în sine este mult mai uşor să dăruim celor din jur, să ne implicăm în proiectele societăţii, să iubim, să fim responsabili cu deciziile luate şi să facem cu adevărat diferenţa acolo unde ne aflăm.

“Evoluţia noastră este chintesenţa”, crede Carmen Fediuc.

 

Primul invitat al acestei conferinte a fost Marius Pîslariu – consultant imobiliar în Dubai în cadrul companiei sale My Dubai Advisor.

Marius Pîslariu se identifică om, inventator, antreprenor, scriitor în devenire care este implicat totodată în numeroase activităţi de voluntariat.

El a vorbit despre piaţa imobiliară din Dubai, tendinţe şi investiţii.

 

Al doilea invitat care a urcat pe scenă a fost Florin Vatamanu – spirit antreprenorial de la o vârstă fragedă, are în prezent propria companie de consultanţă imobiliara (8imo Suceava – Imobiliare Optimizate).

Subiectul ales a fost “Evoluţia pieţei imobiliare din Suceava”.

 

Invitatul cu numarul 3 se numeşte Bogdan Suditu şi a venit de la Bucureşti.

Este un susţinător permanent al dezvoltării urbane şi metropolitan durabile. Conferenţiar Universitar al Facultăţii de Geografie, Preşedinte al Comisiei Tehnice de Urbanism şi coordonator al Departamentului Urbanism şi Mobilitate Durabilă din cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Bucureşti şi partener al Asociaţiei MKBT: Make Better.

 

Cel de-al patrulea invitat a fost Cristian Tudorescu, analist financiar şi senator JCI Bucuresti, care a adus o perspectivă asupra pieţei din România versus pieţei din Europa. Cât de mare e riscul unor scăderi de preţuri? Unde ne aflăm în comparaţie cu alte oraşe din Europa de Est şi Europa Centrală? Cum putem estima un preţ mediu sustenabil pentru Suceava? Ce scenarii avem pentru următorii ani? Acestea sunt doar câteva întrebări la care aţi putut afla răspunsul din speech-ul lui Cristi.

 

Ultimul invitat, dar nu cel din urmă, a fost Daniel Tudor, iar compania pe care o conduce cu mândrie, THE CONCEPT, a fost fondată în 2011 și oferă servicii de Marketing și Vânzări complet integrate pentru dezvoltatorii și investitorii imobiliari medii și mari. În afară de The Concept, ii place să contribuie la dezvoltarea industriei imobiliare și a pus bazele unui canal de youtube The Concept Podcast, un show săptămânal bine apreciat, cu invitați uimitori din industrie și dincolo de ea.

 

Junior Chamber International (JCI), este una dintre cele mai importante organizaţii non-guvernamentale (ONG, non-profit) din lume, având peste 100 de organizaţii international afiliate, cu peste 200.000 de membri, persoane între 18 şi 40 de ani, cu filiale în peste 5.000 de comunităţi locale de pe tot globul şi peste 105 ani vechime.

JCI Suceava este afiliată la federaţia JCI România in JCI WorldWide, alături de încă 6 organizaţii din întreaga ţară: JCI Bucureşti, JCI Cluj, JCI Constanţa, JCI Iaşi, JCI Târgu Mureş, JCI Timişoara,Jci Suceava

Misiunea – Junior Chamber International

“JCI – Junior Chamber International este o platformă de oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii dobândesc puterea de a crea schimbări pozitive în comunitatea în care trăiesc.

În calitate de membri JCI, luăm inițiativa pentru a rezolva provocările comunităților noastre locale, ne concentrăm asupra impactului durabil la nivel local și la nivel global.

Este nevoie doar de un singur cetățean activ pentru a schimba lumea!

Fii cetățeanul activ astăzi!”, a transmis Straton Răzvan, IPP JCI Suceava.

 

Radio VIVA FM a fost partener media al evenimentului.

Citeşte şi https://vivafm.ro/2023/04/14/prima-conferinta-cu-tematica-imobiliara-in-suceava/

 

 

 

comments

comments