full screen background image

Concurs de povestiri digitale pentru elevi, organizat de Biblioteca Bucovinei

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera”, sub egida Consiliului Județean Suceava, organizează în perioada mai-octombrie Concursul de povestiri digitale (digitales) pentru elevi „Ciprian Porumbescu – tânărul romantic”.

Concursul își propune să pună în valoare creativitatea și imaginația elevilor, introducându-i în universul biografiei și operei marelui compozitor și patriot român, fiind destinat elevilor din învățământul gimnazial și liceal.

Concursul se va desfășura în perioada mai-octombrie 2023, termenul limită de expediere a filmulețului și fișei de înscriere fiind 15 septembrie 2023, ora 14.00.

Povestirile digitale candidate vor fi trimise împreună cu fișa de înscriere, pe adresa electronică: bibliotecabucovinei@gmail.com cu specificarea „Concurs povestiri digitale”.

Participanții trebuie să completeze și să expedieze, împreună cu lucrările, formularul de înscriere, completat conform modelului anexat. Motto-ul de la povestirea digitală candidată se va regăsi și în fișa de înscriere.

Regulamentul oficial este adus la cunoștința publicului pe pagina oficială de facebook a bibliotecii precum și pe site-ul www.bbsv.ro.

Concursul este organizat pe două categorii de vârstă – gimnaziu, respectiv liceu –, iar la acesta pot participa elevi din clasele V-XII, în mod individual sau în echipă. Fiecare participant sau echipă (de câte maxim 3 elevi) va prezenta o singură lucrare la concurs.

Un juriu special, compus din reprezentanți ai organizatorilor și partenerilor, va selecta câștigătorii.

Se vor puncta, printre altele, respectarea temei, respectarea trăsăturilor unei povestiri digitale, construcția scenariului, sincronizarea text-imagine, impactul poveștii etc.

Se vor acorda, pe fiecare din cele două categorii – gimnaziu, respectiv liceu –, următoarele premii:
– Premiul I – 300 lei
– Premiul II – 200 lei
– Premiul III – 100 lei
– Mențiuni – cărți.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/05/08/sens-unic-pe-bulevardele-din-suceava-pana-in-2026/

comments

comments