full screen background image

START SPRE EUROPA! – CROS POPULAR ÎN PARCUL MIHAI EMINESCU

Liceul cu Program Sportiv Botoșani, Școală Ambasador a Parlamentului European, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoșani, Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Direcția Județeană pentru Sport Botoșani, Asociația Județeană de Atletism, Clubul Sportiv Școlar Botoșani și Asociația pentru Protecția Consumatorilor Botoșani  va organiza în data de 06 mai 2023, pe aleile parcului ”Mihai Eminescu” Botoșani, crosul ”Start spre Europa” dedicat elevilor de gimnaziu și liceu, persoanelor adulte și persoanelor cu dizabilități.

Activitatea va avea loc sâmbătă, 6 mai 2023, începând cu ora 10.00, în parcul ”Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani, cu locul de adunare în fața foișorului mare, după următorul program:

elevi gimnaziu (F+B), 800 m: start la ora 10.00

elevi liceu (F+B), 1000 m: start la ora 10.15

adulți (F+B), 800 m: start la ora 10.30

persoane cu dizabilități (F+B), 400 m: start la ora 10.45

 Primii șase participanți, pe categorii, vor fi premiați: primii trei cu medalii/diplome/premii, locurile IV-VI cu diplome.

La finalul competiției va avea loc o tombolă cu premii.

“În fiecare an, pe 9 mai, de Ziua Europei, sărbătorim pacea și unitatea în Europa.

Ca cetățeni europeni ne-am propus să promovăm un obiectiv important al U.E. – să promovăm pacea, valorile europene și bunăstarea cetățenilor săi prin participarea la un cros popular la care să ia startul tinerii și adulții din municipiul Botoșani. Ca cetățeni ai Europei vor promova mișcarea pentru sănătate, alergarea fiind o activitate fizică moderată pe care oricine o poate efectua. Alergarea este un mod de viață sănătos, este modul în care indivizii, comunitățile și națiunile își pot promova sănătatea și bunăstarea prin intermediul activității fizice organizate.

Anul acesta , LPS începe activitățile dedicate Zilei Europei începând cu data de 6 mai 2023! Sunt așteptați toți botoșănenii, indiferent de vârstă sau pregătire.” a declarat prof. Gabriel Hîrtie, directoul LPS Botoșani.

Vă recomandăm să citiți și:

Bursa generală a locurilor de muncă are loc pe 12 mai

comments

comments