full screen background image

Artă și spectacol oferite în premieră la Botoșani

Vineri 5 mai, ora 14.00, în cadrul Primăriei Municipiului Botoșani, Liceul de Artă ”Ștefan Luchian” vă invită la vernisajul expoziției stradale cu lucrările premiate la Concursul Județean de Arte Vizuale “ARHITECTURA LOCALĂ” ediția I.

Acest proiect artistic inițiat de către profesorii Păpădie Beatrice- Cătălina, Agavriloae Raluca și Agavriloae Alexandru, Alupoaie Diana și Alupoaie Andrei, Ciobanu Cristina, Munteanu Alina și Șurghin Elena, aduce în atenție un concurs adresat elevilor din județ, cu expunere stradală și pe simeze a celor mai reușite lucrări.

Generozitatea sponsorilor oferă organizatorilor posibilitatea de a răsplăti creativitatea, talentul și munca depusă pentru realizarea expoziției.

”Mulțumim sponsorilor care au susținut buna desfășurare a acestui proiect.:Fundația Alfa, Suflet și Energie, Elsaco Electronic S.R.L.,Bold Impex S.R.L, Marmolux, Asociația Aripi de Speranță- Prietenii Sf. Nectarie, Odissey Arhitecture & Interior Design, Proteus Nord Consulting, Nod Café, Renovări interioare și exterioare Cosmin Carp.”, ne-a explicat Alina Munteanu.

În premieră pentru orașul nostru, începând cu ora 21.00, botoșănenilor le este oferit un spectacol de video mapping. un eveniment în care proiecțiile luminoase vor anima fațada Primăriei.

”Mulțumim domnului profesor lector universitar doctor Cozlac Andrei de la UNAGE Iași pentru oportunitatea oferită elevilor de la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani de a experimenta noi forme de proiecte artistice.

Noi, Catedra de Arte Plastice de la Liceul de Artă ”Ștefan Luchian”împreună cu partenerii proiectului Primăria Municipiului Botoșani, Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava, Inspectoratul Școlar al Județului Botoșani, Muzeul Județean, Școala Populară de Artă, Ministerul Culturii Direcția Județeană de Cultură, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, Ordinul Arhitecților din România, Asociația Scut Botoșănean, vă invităm să ne fiți alături la evenimentele proiectului”ARHITECTURA LOCALĂ”!” sunt cuvintele profesoarei Alina Munteanu.

Vă recomandăm să citiți și:

Expoziția „Cultura Cucuteni: de la artefact la artă”

comments

comments