full screen background image

Duminică 11 iunie 2023, începand cu ora 10.00, va avea loc, pe terenul de tenis din fata magazinului Decathlon, PRIMA EDIȚIE A CELUI MAI MARE MARATON DE INDOOR CYCLING DIN IAȘI:

PEDALAS.RO IAȘI INDOOR CYCLING MARATHON

Evenimentul va include:

  • 4 ore de pedalat,
  • peste 80 participanți prezenți fizic,
  • participare nelimitată live – online, de pretutindeni,
  • 4 instructori certificați pe scenă,
  • muzica super – bună, pentru toate gusturile și acompaniament de tobe
  • elemente surpriză, vechi și noi prietenii și multa bună-dispoziție.

Link înscrieri: https://pedalas.ro/iasi-indoor-cycling-marathon/

Intr-un mediu propice, dedicat 100% sporturilor, iubitorii de mișcare de orice fel, de ciclism de outdoor sau indoor, vor avea ocazia să participe la prima ediție a evenimentului:

PEDALAS.RO IASI INDOOR CYCLING MARATHON- cel mai mare eveniment de acest gen organizat până acum la Iași.

Pentru cei mai puțin familiarizați cu conceptul, indoor cycling – sau ciclismul de interior – este un sport care se desfășoară pe biciclete staționare speciale de indoor cycling, de obicei sub îndrumarea unui instructor.

Antrenamentele de indoor cycling sunt antrenamente de tip cardio, ce au multiple beneficii asupra sănătații fizice și a echilibrului mental – emoțional.

Acestea pot fi practicate de orice persoana funcțională din punct de vedere locomotor, având o înălțime mai mare de 140 cm, indiferent de nivelul de pregatire fizică, vârstă, sau dacă știe sau nu să meargă pe bicicletă.

Conceptul de indoor cycling a cunoscut o amploare deosebit de mare în ultimii ani, în special în Statele Unite ale Americii, dar și în Europa de vest.

În România, acest concept este prezent mai pregnant în zona de vest, în capitală, dar și în marile orașe ale țării.

Iată că acum a venit și rândul Iașului să își înfingă stegulețul pe harta ciclismului de interior din Romania și din Europa!

Deși poartă denumirea de maraton, evenimentul este unul non-concurențial, un eveniment al prieteniei și bunei dispoziții, la care participanții se vor întrece doar cu propriile limite și nu ei între ei!

Evenimentul cuprinde patru antrenamente a câte 50 minute fiecare, separate între ele de câte o pauză de 10 minute, pentru hidratare, energizare, schimbare, nevoi fiziologice și socializare.

In total, vor fi 4 ore de pedalat, pe parcursul cărora, câte doi participanți pot împărți după bunul plac câte o bicicletă staționară.

Faptul ca studiourile de indoor cycling din sălile de sport devin tot mai neîncăpătoare, este dovada de necontestat a faptului că acest trend ia o amploare tot mai mare și la noi.

Dincolo de antrenamentele clasice de indoor cycling care se desfășoară în salile de sport, pandemia de Covid 19, ne-a învătat că aceste antrenamente pot fi susținute foarte bine și online din propriul confort, live sau pe bază de antrenamente înregistrate, economisind astfel importante resurse de timp și financiare.

Iașul este un oras mare, un oraș de referință pentru România și nu numai, cu din ce în ce mai mulți iubitori de sport în general și de indoor cycling în special, care au dovedit că merită din plin să aibă parte de un asemenea eveniment.

Ne propunem cu acest eveniment să ajutăm cât mai mulți oameni să își demonstreze că limitele lor sunt mult mai departe decât își imaginează și doar dacă nu vrei, nu vei reuși” declară Robert Dalas, fondatorul platformei online Pedalas.ro.

 

Organizator:

Pedalas.ro – platforma online cu antrenamente de indoor cycling, în parteneriat cu Magazinul Decathlon Iași

Evenimentului PEDALAS.RO IASI INDOOR CYCLING MARATHON i s-au alaturat parteneri care sustin un stil de viata sanatos, o parte dintre acestia contribuind cu servicii si produse specifice, sub forma de cadouri sau premii.

Parteneri principali: DECATHLON IAȘI și EnerGym Center

Până acum, s-au alăturat evenimentului, urmatorii parteneri: 42Km, EnerGym, Gio Smart Fit, Attitude, Brainfit, AGEO Biz & Corporate Events, Biocomp, Preventis, Service Grup, Clinica de Nutriție, Consultmed, Innvision, Centrul medical Cardiodent, Medical Dental Invest, Palibo, Boo Party, Familia Safir, Fit Food Way.

Parteneri MEDIA: VIVA FM, Radio Hit și Iași TV Life.

comments

comments