full screen background image

Primarul Dan Niță, despre viitorul parc din Horpaz: „Am ținut cont de solicitările cetățenilor”

Vești bune din partea autorităților locale din comuna Miroslava, care ne dau detalii despre proiectul de amenajare a unui parc de mari dimensiuni, în Horpaz, întins pe cel puțin 4 hectare. Astfel, un teren neproductiv, mare parte pășune, va fi transformat într-o zonă de agrement modernă.

Proiectul vizează îmbunătățirea serviciilor cultural-recreative și a spațiilor publice, alături de creșterea suprafețelor verzi de pe raza comunei Miroslava.

Prezent în cadrul emisiunii Radio Reporter cu Alina Batcu, Dan Niță, primarul Comunei Miroslava, a oferit mai multe detalii despre proiect:

Concret, terenul pe care se va realiza investiția este situat în intravilanul satului Horpaz și Valea Adâncă și extravilanul comunei Miroslava. Noul parc va avea rețele de alei pietonale și piste de biciclete, foișor pentru evenimente în aer liber, scenă și gradene, umbrare mobilate cu bănci, mese și scaune fixe pentru jocuri statice, mese acoperite și neacoperite, din beton mozaicat, pentru tenis de masă, locuri de joacă pentru copii, amenajări peisajere, inclusiv zonă de picnic.

Despre toate acestea ne-a vorbit primarul Dan Niță:

Vă recomandăm să citiți și:

A fost finalizată licitația pentru lucrările de canalizare din Miroslava

Primăria Miroslava a demarat licitația pentru realizarea de alei pietonale în mai multe sate

comments

comments