full screen background image

Salon & Academy Carmen Isac, locul în care toate femeile se simt frumoase

Salon & Academy Carmen Isac a depășit, de multă  vreme, tiparele unui salon de înfrumusețare. 

Cu eleganță și stil, toate procesele de înfrumusețare și tratament transformă, pur și simplu, femeile care aleg această variantă, din multele care sunt, la această dată, în Botoșani.

De ce? Simplu.

Pentru că această oază de relaxare și răsfăț se potrivește mănușă femeilor care se prețuiesc, care înțeleg cât de importantă este expertiza specialistului care are grijă de părul, tenul, corpul lor.

Pentru că locul în care frumusețea se caută și se desăvârșește este cald și vibrează de energie pozitivă în fiecare zi.

Pentru că profesionalismul este vizibil, ca și sufletul și dăruirea cu care mâinile pricepute fac magie.

Și pentru că se simt răsfățate, așa cum le și place să fie.

Motivele sunt mult mai multe!

Le aflăm chiar de la Carmen Isac,  specialist în hair-styling de 30 de ani, o adevărată maestră  în arta coafurilor comerciale și avangardiste, fondatoarea Salon & Academy Carmen Isac, un loc doar pentru femei stilate, elegante și atrăgătoare.

Carmen Isac este Hair dresser în arta coafurilor comerciale și avangardiste, formator cu diplome internaționale, având în spate o experiență de 30 de ani.
Coafurile sale sunt sofisticate și fac înconjurul Europei, acolo unde distribuie revista franceză Raamat Magazine, în care a apărut, anul trecut, proiectul comun la care a lucrat împreună cu un fost elev al Academiei sale,  este prima echipă din România care a publicat un proiect Fashion/Abstract în paginile acestei reviste de fashion.
În vara anului 2022, Carmen Isac a acceptat o nouă provocare, inedită chiar. A confecționat pălării din păr natural, extrem de spectaculoase, perfecte pentru evenimente cu stil și mai ales pentru mirese. Le-a expus într-un eveniment monden, care i-a deschis noi oportunități de colaborare în industria de beauty și fashion.

Vă recomandăm să citiți și:

De dragul tău, femeie!

 

comments

comments