full screen background image

Film-concert al trupei Metallica, la Cinema Ateneu

Ieșenii sunt așteptați pe 13 aprilie 2023, începând cu ora 19.00, la un eveniment mondial de rock clasic, organizat de trupa Metallica. În sala de la Cinema Ateneu, spectatorii pot asculta, în premieră, noul album al trupei, 72 Seasons, cu doar o zi înainte de lansarea mondială. Filmul 72 Seasons aduce pe marele ecran interviuri exclusive cu membrii trupei, care ne dezvăluie poveștile din spatele muzicii lor, precum și videoclipurile pieselor de pe ultimul album. 

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 25 lei și pot fi achiziționate de pe https://cinemaiasi.ro/film/metallica-72-seasons/ și de la casieria Ateneului din Iași. 

72 Seasons este cel de-al 12-lea album de studio Metallica, din care face parte și primul single „Lux Æterna”- catalogat în noiembrie 2022, drept „impresionant, agresiv” (Billboard), „șocant” (Rolling Stone) și „ intens” (USA Today).

Metallica este o formație de heavy metal din Los Angeles, California, SUA. Trupa a fost fondată în anul 1981 și a reușit să vândă peste 100 de milioane de discuri în toată lumea. Formația actuală cuprinde membrii fondatori și compozitori primari: James Hetfield, Lars Ulrich, chitaristul principal Kirk Hammett și basistul Robert Trujillo.

 

Vă recomandăm să citiți și:

Primăria Iași va prelua Spitalul CFR din municipiu

Caz impresionant pentru specialiștii neurochirurgi

comments

comments