full screen background image

A fost lansat nr. 6 al revistei „Pentru localnici”

“Pentru localnici”, revista care dă voce antreprenorilor locali și care prezintă povești de succes din Regiunea de Nord-Est a României și-a lansat cel de-al șaselea număr, la Camera de Comerț și Industrie Suceava.

Proiectul este inițiat de Radio VIVA FM, iar revista este editatã şi tipãritã în asociere cu Primãria municipiului Suceava şi Consiliul Local Suceava.

La evenimentul de lansare au fost prezenți mulți dintre cei care și-au spus povestea în edițiile anterioare ale revistei, reprezentanți ai mediului de afaceri, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Suceava, ai Consiliului Local Suceava, ai Conasiliului Judeţean Suceava și ai Camerei de Comerț și Industrie din Suceava.

În cadrul evenimentului de lansare a numărului șase al revistei a avut loc și un moment de retrospectivă, a ceea ce a însemnat proiectul până acum, dar și o trecere în revistă a planurilor viitoare.

“Noi spunem poveştile frumoase a celor care au reuşit. Am început proiectul în 2018 în “laboratoarele” de la Radio Viva FM, în biroul Monicăi Prisãcaru”, a amintit Petre Gherman, inițiatorul proiectului.

 

 

“O revistă care aratã foarte bine şi care face mult bine antreprenoriatului din municipiului nostru. Am observat că în revistă sunt articole despre agenda culturalã a municipiului Suceava pe anul acesta, ceea ce este un lucru excelent.”, a spus Lucian Harşovschi, viceprimarul municipiului Suceava.

 

 

“Este un proiect foarte bun pentru mediul de afaceri sucevean.”, a apreciat Lucian Gheorghiu, directorul Camerei de Comerț şi Industrie Suceava.

 

 

Elena Zamcu, consilier al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, a prezentat, pe scurt, amănunte despre rețeaua Enterprise Europe.

“Comunitatea de afaceri şi administrația județeanã trebuie sã fie parteneri. Fac o paralelã a rețelei Pentru Localnici cu ce s-a fãcut şi cu Asociația Produs în Bucovina. Eu mã consider parte a acestui proiect” a declarat Niculai Barbă, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

“Ne-am asumat prin acest proiect să spijinim producătorii locali și inițiativele care aduc valoare comunității locale din regiunea de Nord-Est a României. Suntem peste 20 de oameni hotărâți să facem ceva în privința promovării valorilor locale, aceiași oameni cu experiență în mass-media, comunicare și marketing care fac parte din echipa VIVA FM și care vin cu know-how-ul industriei în acest proiect minunat”, a afirmat Monica Prisăcaru, Director Executiv al Radio VIVA FM.

Primul număr al revistei a fost lansat în urmă cu cinci ani și a avut o misiune clară încă de atunci: încurajarea consumului de produse și servicii locale.

Un clip de prezentare al revistei şi al echipei de realizatori puteţi viziona AICI.

 

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/03/07/lansarea-nr-6-al-revistei-pentru-localnici-la-cci-suceava/

comments

comments