full screen background image

Lansarea nr. 6 al revistei „Pentru localnici”, la CCI Suceava

„Pentru localnici”, revista care dă voce antreprenorilor locali și care prezintă povești de succes din Regiunea de Nord-Est a României își lansează un nou număr.

Miercuri, 8 martie, începând cu ora 13.00, la Camera de Comerț și Industrie Suceava, va fi lansat cel de-al șaselea număr al revistei „Pentru localnici”.

 

Asociația „Pentru localnici” anunță că la evenimentul de lansare vor fi prezenți mulți dintre cei care și-au spus povestea în edițiile anterioare ale revistei, reprezentanți ai mediului de afaceri, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Suceava, ai Consiliului Local Suceava și ai Camerei de Comerț și Industrie din Suceava.

Primul număr al revistei a fost lansat în urmă cu cinci ani și a avut o misiune clară încă de atunci: încurajarea consumului de produse și servicii locale.

„Ne-am asumat prin acest proiect să spijinim producătorii locali și inițiativele care aduc valoare comunității locale din regiunea de Nord-Est a României. Suntem peste 20 de oameni hotărâți să facem ceva în privința promovării valorilor locale, aceiași oameni cu experiență în mass-media, comunicare și marketing care fac parte din echipa VIVA FM și care vin cu know-how-ul industriei în acest proiect minunat”, afirmă Monica Prisăcaru, Director Executiv al Radio VIVA FM.

În cadrul evenimentului de lansare a numărului șase al revistei va avea loc și un moment de retrospectivă, a ceea ce a însemnat proiectul până acum, dar și o trecere în revistă a planurilor viitoare.

„Îndemnul nostru este să cumpărăm unii de la alții, să contribuim cu toții la proiectul de conștientizare a importanței consumului de produse locale și să vorbim despre asta. Am creat acest eveniment pentru a ne întâlni într-un cadru informal, pentru socializare, pentru a vă povesti ce am realizat, ce planuri de viitor avem, dar mai ales pentru a găsi împreună oportunități de dezvoltare”, adaugă Petru Gherman, Președintele Asociației “Pentru Localnici”.

Totodată, producătorii locali care vor să își prezinte produsele, o pot face în cadrul evenimentului de miercuri, participând la o sesiune de sampling.
Organizatorii anunță că au pregătit un spațiu special în acest sens.

Proiectul este realizat în asociere cu Municipiul Suceava și Consiliul Local al Municipiului Suceava.

Persoană de contact: Petru Gherman, 0745 592 452.

comments

comments