full screen background image

Laboratorul Spitalului Județean „Mavromati” a fost modernizat

Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” și-a reluat, de astăzi, activitatea la capacitate maximă, după finalizarea lucrărilor de modernizare.

Investiția, în valoare de 2 milioane de lei, este finanțată din fondurile proprii ale Consiliul Județean. Lucrările au început în anu 2021, cu refacerea acoperișului, a hidroizolației și reabilitarea energetică, și a continuat anul trecut cu reparațiile capitale.

Cel mai mare laborator din județ a fost dotat cu mobilier nou, în valoare de 120.000 de lei, bani alocați de Spitalul Județean „Mavromati”, din fondurile proprii, dar și cu un analizor de imunologie Architect, în valoare de 450 de mii de lei, achiziționat printr-un proiect depus pe POIM.

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani:

Alte dotări cu aparatură și echipamente performante, în valoare de peste un milion de euro, vor fi făcute cu fonduri atrase prin PNRR, în cadrul proiectului depus pe PNRR de Consiliul Județean Botoșani pentru prevenirea infecțiilor nosocomiale, în valoare de peste 4 milioane de euro.
Capacitatea de prelucrare a probelor biologice a crescut în primele luni ale acestui an.

Vă recomandăm să citiți și:

Exercițiu de evacuare în caz de cutremur, la Școala Gimnazială nr.11 Botoșani

comments

comments