full screen background image

Campania “Adoptă o mamă!”, în plină derulare

Fundația Zurli și Mirela Retegan continuă și anul acesta campania “Adoptă o mamă”, ajunsă o tradiție anuală în rândul femeilor din România.

“Adoptă o mamă!” este un îndemn la adresa românilor care pot aduce o alinare miilor de mame aflate în nevoie.

Este cea de.a opta ediţie în care Mirela Retegan, prin Fundația Zurli, și-a propus să fie alături de mamele și femeile aflate în situații extrem de grele.

Anul acesta, campania se derulează în trei direcții.

Prima direcție, în care românii, mamele și femeile care au mai mult decât le trebuie sunt invitate să pregătească un cadou pentru o mamă care nu a primit niciodată un cadou.

A doua direcție a campaniei constă în oferirea de ore de consiliere psihoterapeutică gratuite mamelor care s-au înscris pentru acest lucru până pe 17 februarie.

Este al doilea an în care Fundația Zurli împreună cu sute de psihoterapueți voluntari ajută mii de femei care au nevoie de ajutor.

Noutatea din acest an a campaniei “Adoptă o mamă!” o reprezintă conferința “Concentrează-te pe tine!”, ce va avea loc în data de 04 martie, în București, la Teatrul de pe Lipscani.

Pe scena teatrului vor urca alături de Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli, invitați care vor vorbi despre puterea mamelor de a se transforma și de a fi cea mai bună versiune a lor.

Andreea Raicu, Gaspar Gyorgy, Eniko Szanto, Dr Adrian Avram, Dr Cezar, Traviata Păduraru, Ionuț Stancovici, Anca Jugănaru și Cristi Lazăr sunt oamenii care au ajutat-o pe Mirela Retegan să devină omul de azi.

Aceștia vor fi prezenți pe scena conferinței pentru a împărtăși cu publicul experiențe, povești inspiraționale pentru cei prezenți.

Mai multe detalii despre participare și conferință, se regăsesc pe www.fundatiazurli.ro.

Campania de strângere de cadouri pentru mamele în nevoie se derulează în mai multe orașe din țară, prin asociațiile și colaboratorii permanenți ai Fundației Zurli. Și anul acesta, organizatorii își propun să adune cât mai multe pachete, în toată țara, pentru a face cât mai multe cadouri de 8 Martie mamelor aflate în situații speciale.

Proiectul se derulează în mai multe orașe din România și diaspora, prin coordonatorii fundației din Arad, Cluj Napoca, Iași, Brașov, Satu Mare, Botoșani, Sibiu, Timișoara, Craiova, Baia Mare, Sălaj, Giurgiu, Constanța, Focșani, Pitești, Rm Vâlcea.

Un pachet poate să conțină orice lucru nou și util unei femei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de față, un card de cumpărături cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o eșarfă ) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată.

Pachetele pot fi aduse personal sau trimise prin curier în centrele de colectare, la adresele menționate pe site.

Scopul campaniei “Adoptă o mamă!” este de a le aduce o bucurie mamelor care au nevoie de ajutor și de a le oferi suport celor care încearcă să îți clădească o viața mai bună pentru copiii lor.

Totodată, campania își propune să atragă atenția asupra nevoii din ce în ce mai mari de le oferi femeilor și mamelor care se confruntă cu situații dificile suport psihoemoțional.

În precedentele 7 ediții ale campaniei, peste 30.000 de mii de mame din România s-au bucurat de cadourile în campanie, iar în 2022 aproape 2.000 dintre acestea au beneficiat de ore gratuite de consiliere psihoterapeutică.

“Adoptă o mamă!” este o campanie organizată de Fundația Zurli și inițiată de Mirela Retegan, fondatorul brandului Zurli, scriitor, jurnalist și om de radio cu zeci de ani de experiență în media.

În municipiul Suceava, puteţi trimite cadouri pentru mamele din campanie la sediul Radio VIVA FM – str. Mărăşeşti, nr.18, persoană de contact Narcisa Marian.

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2022/02/15/campania-adopta-o-mamaa-ajuns-la-a7-a-editie/

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza