full screen background image

Bras – 30 ani de activitate în comunitatea Iașului

Compania BRAS își sărbătorește cea de-a treia decadă de existență în comunitatea Iașului, marcând astfel un moment istoric în evoluția sa remarcabilă: 30 de ani de succes în piața auto de vehicule noi, service și piese de schimb.

Fondată în 1993 de către Irinel și Mioara Nica, atunci când au inaugurat primul magazin de piese auto Dacia din Iași, BRAS este, cu adevărat, o poveste impresionantă despre implicare în comunitate. Întruchipând valorile de integritate, dedicare și responsabilitate față de clienți și angajați, compania și-a extins și diversificat gama de activități în timp, venind astfel în sprijinul comunității locale din Iași.

Dezvoltarea și succesul BRAS se datorează curajului de a fi primii pe piață: primul magazin de piese auto Dacia în 1993, primul reprezentant Renault în 1999 – continuându-și evoluția prin introducerea de servicii noi care să asigure clienților o experiență completă: service autorizat Dacia, broker de asigurări, școala de șoferi BRAS. În anul 2008, BRAS a inaugurat o nouă concesiune ultramodernă Renault, stabilind astfel cel mai înalt standard de calitate si servicii nu numai pe piața din Iași, ci și pe cea din România, devenind cel mai mare showroom Renault din nord-estul țării.

În cei 30 de ani de la înființare, BRAS a devenit sinonim cu serviciile de cea mai înaltă calitate, cu angajați pregătiți la cel mai înalt nivel pentru a răspunde nevoilor și cerințelor clienților.

La BRAS, oamenii sunt prioritatea numărul unu. Consider că o companie cu adevărat de succes este aceea care își tratează în primul rand angajații cu respectul și considerația pe care aceștia o ofera la rândul lor, clientilor nostri. Acesta este secretul succesului nostru: toți oamenii care intră în contact cu BRAS pleacă mulțumiți și cu zâmbetul pe buze. Fie că sunt angajați, clienți sau simpli vizitatori, noi suntem aici pentru a îi ajuta și a le oferi cea mai bună experiență posibilă”, declară Alin Nica, Director General BRAS.

Cu o istorie de 30 de ani în domeniul auto, BRAS se află la începutul unei noi etape de dezvoltare. Compania continua să extindă portofoliul de servicii pentru a satisface cerințele și nevoile în continuă schimbare ale clienților.

Continuam sa ne menținem poziția de lideri pe piața de vehicule noi fiind primii care aduc in Iași modele noi de mașini Renault de cea mai înaltă calitate. Brandul Renault este sinonim cu inovația și tehnologia avansată, iar BRAS este mândră să fie reprezentantul său de încredere in zona Moldovei. Oferim clienților o experiență de cumpărare unică, cu servicii de calitate superioară, oferite de angajați dedicați și bine pregătiți. În timp ce BRAS se dezvoltă, ne propunem să rămânem fideli valorilor noastre de integritate, respect și profesionalism, care au fost fundamentul afacerii noastre de la început”, declara Simona Cojocariu, Director de Marketing BRAS.

Vă recomandăm să citiți și:

Cariera în IT, beneficii multiple, muncă pe măsură

Start în forță la Iași într-un ambițios proiect de digitalizare a regiunii Nord Est

comments

comments