full screen background image

Festivalul de caricaturi și epigrame “CIK Damadian”

Uniunea Armenilor din România, Sucursala Botoșani, anunță a treia ediție a Festivalului de caricaturi și epigrame “CIK Damadian” .

Acesta se va desfășura în perioada 26-28 mai, și va avea două secțiuni; caricaturi și epigrame. Tema din acest an este “Armenii, de la Ararat la Carpați…”

Caricaturiștii și epigramiștii care doresc să se înscrie în concurs trebuie să realizeze 3 caricaturi cu tema „Armenii, de la Ararat la Carpati…” sau 3 epigrame cu tema impusă și două epigrame la alegere.

Omagiu adus unui mare grafician si caricaturist

Potrivit Regulamentului, toate creaţiile trimise pentru concurs trebuie să fie inedite, nepublicate şi să nu fi fost premiate la alte concursuri de gen.

Acestea trebuie trimis până pe 15 mai la adresa uarbotosani@yahoo.com sau la adresa Uniunea Armenilor din România – sucursala Botoșani, Str. Armeană nr. 20.

Concursul este deschis tuturor creatorilor de gen de pretutindeni, profesionişti sau neprofesionişti, persoane fizice cu cetăţenie română sau cetăţeni străini, indiferent de naţionalitate, rasă, sex sau religie, având vârsta peste 18 ani împliniţi până la data înscrierii.

Festivalul are drept scop promovarea comunității armene din România, la scară națională, prin forme simbolice identitare și este, în același timp, un omagiu adus unui mare grafician si caricaturist român de origine armeană, Hacik (Cik) Damadian.

Vă recomandăm să citiți și:

Mașină -probă într-un dosar, dispărută din curtea poliției

comments

comments