full screen background image

Shopping City sponsorizează performanța școlară

În urma unei sponsorizări făcută de Shopping City Suceava, doi elevi ai Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava, medaliați cu aur la prima ediție a Olimpiadei Internaționale de Astronomie pentru Juniori, au fost premiați cu câte o tabletă iPad modernă, iar laboratorul de fizică al Colegiului a fost dotat cu 4 telescoape performante BRESSER Messier, pentru a susține în continuare activitatea elevilor pasionați de domeniul astronomiei.

În 2022, România a fost gazda primei ediții a Olimpiadei Internaționale de Astronomie pentru Juniori, ce s-a desfășurat la Câmpulung Moldovenesc, în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie.

În urma participării, reprezentanții Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava, Rafaela Barac Bologa şi David Palaghianu, au obținut medalia de aur, având rezultate remarcabile.

Rafaela Barac Bologa, elevă în clasa a X-a, a fost învingătoare absolută la proba observaţională de noapte, iar David Palaghianu, elev în clasa a IX-a, a fost învingător absolut la proba observaţională de zi (harta mută).

Cele 4 telescoape oferite de Shopping City Suceava vin în sprijinul elevilor pasionați și dornici să facă performană în domeniul astronomiei și astrofizicii, dar și al profesorilor care îi susțin, îi îndrumă și îi pregătesc pentru competițiile internaționale.

„Este bine cunoscut faptul că multe dintre proiectele noastre se îndreaptă către comunitate și sunt menite să contribuie pozitiv la dezvoltarea acesteia. De această dată, ca urmare a rezultatelor remarcabile obținute de elevii Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava la prima ediție a Olimpiadei Internaționale de Astronomie pentru Juniori, am ales să venim în sprijinul performanței școlare, performanță dovedită atât de cei doi elevi medaliați cu aur în 2022, precum și de alți olimpici în domeniul astronomiei pe care Colegiul i-a avut de-a lungul timpului. Suntem bucuroși și încrezători că astfel reușim să susținem elevii în drumul lor spre performanță. Din acest motiv, intenționăm să continuăm aceste acțiuni care au ca scop principal susținerea performanței în educație.” – a declarat Mariana Mironescu, Marketing Manager la Shopping City Suceava.

Pe lângă evenimentele și campaniile desfășurate frecvent pentru clienții centrului comercial, Shopping City Suceava se implică activ, în calitate de partener pe termen lung al comunității locale, în campanii de responsabilitate socială.

 

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/02/09/primaria-suceava-va-amenaja-insule-ecologice-pentru-deseuri/

comments

comments