full screen background image

Interes crescut pentru contractele de modernizare a drumurilor

Proiectele de investiții în infrastructură rutieră demarate de către Consiliul Județean Botoșani atrag atenția antreprenorilor.
În cadrul licitațiilor organizate de către Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani pentru modernizarea DJ293A Viișoara​-Coțușca și DJ291K Lozna​-Călineșt​i-​DN29C​- Talpa au fost depuse câte cinci oferte, iar pentru DJ294A Avrămeni Panaitoaia​ –D​.Cantemir​ –DN24C au fost depuse șase oferte.
​”​Am promis că eficientizăm modul de lucru și asta am făcut. În acest moment, avem în derulare procedura de evaluare a ofertelor și sperăm ca în această primăvară să avem un câștigător pentru ca lucrările pe cele trei sectoare de drum să demareze cât mai repede.” a declarat președintele CJ Botoșani, Doina Federovici.
Pentru aceste trei drumuri sunt asigurate 18 milioane de euro prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny», iar Consiliul Județean Botoșani va asigura o cofinanțare de aproximativ 2 milioane de euro.
P​rin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny» CJ va moderniza 40 de kilometri de drumuri județene care, în acest moment, sunt de piatră.
“Obiectivul nostru este să aducem infrastructura rutieră la standardele actuale și să creăm premisele de dezvoltare economică a județului.​” a mai adăugat președintele Consiliului Județean Botoșani.

Vă recomandăm să citiți și:

Mirel Manea pune Botoșaniul pe harta simfonică a lumii

comments

comments