full screen background image

Târgul de nunți Bucovina, ediția a XV – a, în perioada 10 – 12 februarie

Târgul de Nunți Bucovina 2023, organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Iulius Mall și VIVA FM, aduce în atenția dumneavoastră cei mai importanți expozanți din domeniul evenimetelor private, care timp de trei zile, vă așteaptă în incinta Iulius Mall Suceava la etajul 1.

Cuplurile care își doresc o nuntă de poveste, sunt așteptate în perioada 10 – 12 februarie 2023 în incinta Iulius Mall la etajul 1, unde expozanții specialiști în domeniul evenimentelor private vă așteaptă cu nenumărate oferte și promoții.

Casele de modă și brandurile de bijuterii vă așteaptă cu cele mai noi modele de rochii de mireasă și costume pentru miri, verighete și inele de logodnă cu pietre prețioase la prețuri promoționale.

În cadrul târgului veți găsi cele mai noi tendinte în materie de invitații de nuntă, mărturii, buchete de mireasă, ornamente florale, servicii foto – video și servicii de închiriere săli și restaurant. Specialiștii în cofetărie vă aduc o varietate de candy bar-uri, torturi și prăjituri, iar cramele de renume vă așteaptă să alegeți vinul potrivit pentru petrecerea dumneavoastră!

Echipa VIVA FM va fi prezentă în cadrul evenimentului, iar vineri 10 februarie, între 13:00-17:00 va transmite live un program dedicat dedicat atât expozanților, cât și participanților și ascultătorilor.

Program de vizitare: 10 – 12 februarie 2023, între orele 10:00 – 22:00. Ca în fiecare an, Târgul de nunți Bucovina este locația perfectă, unde veți găsi întreaga gamă de servicii specializate pentru ca evenimentul tău să devină un vis împlinit! Pe perioada târgului se va organiza o tombolă cu premii oferite de către expozanți!

 

comments

comments