full screen background image

Premierul, promisiuni la Spitalul de Copii din Iaşi

Prezent la Iaşi cu ocazia zilei de 24 Ianuarie, premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu dr. Sidonia Susanu, coordonatorul Compartimentului de Chirurgie Plastică, Reconstructivă şi Arşi din cadrul Spitalului de Copii din Iaşi.

Prim-ministrul Nicolae Ciuc a ţinut să îl felicite pe medicul ieşean pentru rezultatele obţinute în urma unor operaţii foarte grele. După întâlnire, premierul a menţionat că se va ocupa personal pentru ca, de la nivelul Guvernului, să se asigure finanţare pentru Spitalul de Copii din Iaşi.

Dr. Sidonia Susanu este medicul care şi-a condus echipa chirurgicală în timpul unor intervenţii extrem de dificile. La finele anului trecut, doctorii de la Spitalul de Copii din Iaşi au reuşit să replanteze mâinile unei fete care a fost implicată într-un accident rutier.

Ulterior, la începutul acestui an, cadrele medicale au fost puse din nou în faţa unei operaţii aproape imposibile: au replantat gamba stângă a unui adolescent, aceasta fiind amputată în urma unui accident feroviar.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Unirea Principatelor Române, în judeţele din Moldova

Angajaţii Salubris Iaşi, monitorizaţi prin GPS

comments

comments