full screen background image

Wizz Air lansează ruta Iași – Istanbul

Operatorul aerian Wizz Air anunţă lansarea a trei noi rute din România, de data aceasta către Turcia, disponibile etapizat începând cu luna aprilie a acestui an.

O rută este disponibilă din Iaşi către Istanbul, iar celelalte două din Cluj-Napoca, respectiv Bucureşti, spre Antalya.

Astfel, pasagerii români care zboară din Iaşi vor avea ocazia să viziteze Istanbulul, cel mai mare oraş al Turciei, care leagă Europa de Asia, recunoscut şi drept centrul cultural şi financiar al ţării. Cele mai cunoscute atracţii sunt moscheea Hagia Sophia, Palatul Topkapî, reşedinţa Sultanilor Otomani, moscheea Sultan Ahmed – faimoasă pentru decoraţiunile sale din ceramică albastră, precum şi Grand Bazaar, cel mai mare bazar acoperit.

Lansarea rutei Iași-Istanbul este o veste extraordinară. Practic, prin această rută mult așteptată suntem cu adevărat conectaţi cu întreaga lume – oricine va dori să călătorească din Iași prin aeroportul-hub din Istanbul, va avea posibilitatea să ajungă în destinații din America de Nord, Asia ori Australia. În plus, Istanbul este orașul ce se întinde pe două continente, acest lucru asigurându-i o poziționare strategică atât din punct de vedere comercial, cât și din punct de vedere turistic, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra dezvoltării întregii regiunii. Mulțumesc partenerului nostru Wizz Air pentru deschidere și încredere, avem convingerea că această nouă rută va fi o investiție viabilă pentru noi toți. Totodată, este un semn clar că prin noul proiect de extindere a infrastructurii, la care lucrăm în prezent, oferim companiilor aeriene mai multă stabilitate și oportunitatea de a se dezvolta pe termen lung”, a spus Romeo Vatră, Directorul General al R.A. Aeroportul Iași.

Biletele pot fi cumpărate acum online, pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, la tarife ce încep de la 119 RON.

Suntem extrem de încântați să anunțăm o nouă rută ce face posibile conexiuni cu Turcia. Cu peisaje minunate, o istorie fascinantă și o arhitectură incredibilă, țara oferă câte o atracție pentru orice călător. Această rută reflectă angajamentul nostru de a oferi clienților ce călătoresc prin Aeroportul Iași o conectivitate îmbunătățită, tarife accesibile și mai multe opțiuni de zbor, mai ales pe măsură ce ne extindem continuu rețeaua. Așteptăm cu nerăbdare să primim pasagerii la bordul aeronavelor noastre noi, eficiente și sustenabile”, a afirmat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager în cadrul Wizz Air.

Vă recomandăm să citiți și:

Bugetul Iașului, în consultare publică

Vizite restricționate în unele spitale din Iași

Sute de ieșeni la Slujba de Bobotează

La Iași, a început colectarea brazilor de Crăciun

comments

comments