full screen background image

Mașină de lux furată, găsită de poliţiştii ieşeni

Poliţiştii de frontieră din Iaşi, în colaborare cu reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui au descoperit un autoturism de lux în localitatea Crasna, care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia.

În ziua de 3 ianuarie, poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul unei misiuni specifice desfăşurate împreună cu colegi din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii Crasna, un autoturism marca Mercedes CLA, an fabricaţie 2019, condus de un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani.

Deoarece au avut suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport, autoturismul şi şoferul au fost conduşi la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat din Italia, semnalare emisă pe 19 decembrie 2022. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în rate şi nu s-a gândit că ar putea avea probleme dacă nu mai plăteşte ratele”, se arată într-un comunicat de presă emis de ITPF Iaşi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru abuz de încredere, iar autoturismul, în valoare de peste 43.000 de euro, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Vă recomandăm să citiți și:

Pas important pentru Institutul Inimii de la Iași

Val de infecții respiratorii, la Iași

 

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza