full screen background image

#CONCURSIAȘI

Crama Hermeziu are o surpriză pentru voi, în prag de sărbători!

Suntem convinși că ai cel puțin un sortiment preferat de vin și mai știm că abia aștepți prima ocazie să-l împarți din nou cu prietenii. Crama Hermeziu pune în joc 6 baxuri de vin cu o selecție din vinurile cramei pentru ca tu să petreci alături de cei dragi, cum altfel decât, cu licoarea lui Bachus într-un pahar.

Campania se desfășoară în perioada 5-16 decembrie, iar extragerile au loc în fiecare zi de luni, miercuri și vineri. Așadar noteaza-ți în calendar că poți fi sunat de la radio pe 5, 7, 9, 12, 14 sau 16 decembrie.

Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie în competiție este să ne trimiți un mesaj pe pagina de Facebook VIVA FM Iași cu textul “Crama Hermeziu” și numărul tău de telefon, pentru a te putea suna în direct de la radio, dacă mesajul tău va fi ales câștigător.

Să nu ai emoții dacă te sunăm, prentru că e semn bun, ești mai aproape de unul dintre baxurile de vin de la Crama Hermeziu. Vrem doar, înainte să ți-l oferim, să ne răspunzi la o întrebare simplă, cum ar fi: Cu cine vrei să împarți premiul? Care este sortimentul tău preferat de la Crama Hermeziu sau să ne spui când te-ai întâlnit prima data cu un vin de la această cramă? Suntem curioși din fire, s-ar putea să mai vrem să știm și dacă a fost dragoste la prima degustare sau alte picanterii.

Fiecare bax conține o selecție cu unele dintre cele mai apreciate vinuri ale Cramei Hermeziu. Lăsăm mai jos lista cu băuturile de care se va bucura fiecare câștigător:

  • 2 vinuri spumante: Madame Blue și Mademoiselle Roze
  • 1 Roze Vladomira BBDD – Busuioacă de Bohotin demidulce
  • 1 C’est SOIR FNR – Fetească Neagră Roze
  • 1 Riesling de Rhin
  • 1 Fetească neagră

Înscrie-te la concurs și răspunde-ne la întrebare dacă ești sunat în direct de la radio, iar noi îți facem cinste cu un bax de vin, de la Crama Hermeziu.

*Participanții la acest concurs trebuie să aibă vârsta de peste 18 ani, iar câștigătorii trebuie să își asume ridicarea premiilor din magazinul Crama Hermeziu- Str. Gării nr. 4, Iași, la data comunicată de către organizatori.

Despre Crama Hermeziu

Podgoria Hermeziu este locul scăldat de soare în care struguri din soiuri de renume, românești și internaționale, se transformă în licori tentante ce ispitesc toate simțurile, prezentate în forme remarcabile.

Vinurile cramei sunt un început de poveste pe care o vei scrie tu. Sunt atenția care impresionează, bucuria unor clipe petrecute împreună și fiorii unei prime întâlniri.

Fiecare sticlă de Hermeziu este îmbrățișată de o etichetă premium, menită să ofere o experiență tactilă și vizuală luxuriantă. Atunci când vrei să faci o alegere care va fi apreciată, alege Hermeziu. O ispită în fiecare sticlă, vinurile Hermeziu sunt scânteia unor noi aventuri.

comments

comments