full screen background image

Eveniment Open Doors ASSIST, la USV

ASSIST Software a organizat, astăzi, la Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava, evenimentul Open Doors ASSIST, dedicat studenților care își doresc o carieră în domeniul IT.

Compania oferă studenților șansa de a se înscrie gratuit la unul dintre programele de internship disponibile.

Totodată, studenții au avut oportunitatea de a lua parte la diverse activități interactive, prezentări și concursuri.

În deschiderea activității, rectorul VALENTIN POPA a declarat că universitatea a crescut numărul programelor de studiu care pot furniza specialiști IT și că peste 90 % dintre angajații ASSIST Software sunt absolvenți ai Universității sucevene.

 

La rândul său, managerul ASSIST Software, GHEORGHE DAVID, a precizat că ofertele propuse studenților includ nu numai activitate într-un cadru performant, ci și acces la aparatură modernă și interacțiune cu specialiști în domeniu.

 

Ulterior, specialiștii în IT au susținut prezentări tehnice despre tehnologiile de ultimă generație și despre oportunitățile de carieră.

Studenții au purtat un dialog direct cu specialiștii firmei, primind răspunsuri la întrebările referitoare la anumite tehnologii, stagii de practică sau sfaturi de carieră.

Ca un element inedit, cei prezenți au avut ocazia să interacționeze și cu robotul umanoid PEPPER, care poate să comunice, să danseze și chiar să ofere îmbrățișări.

comments

comments