full screen background image
Primăria Mihai Eminescu

În atenția locuitorilor comunei Mihai Eminescu

Primaria comunei Mihai Eminescu va anunta ca in baza Reglementarii tehnice “Normativ privind prevenirea şi combaterea înzăpezirii drumurilor publice”, indicativ AND 525-2013, elaborată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – S.A. din 17.06.2013,  începând cu data de 15.11.2022,  Unitatea Administrativ Teritorială a început pregătirea activităților specifice sezonului rece.

Așadar, toți locuitorii comunei sunt rugați să nu obstrucționeze drumurile publice cu diverse materiale (lemne, materiale de construcții, resturi vegetale, etc) sau cu utilaje ori autovehicule.   

În conformitate cu art.9.2., pct. 6 din Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea comunei Mihai Eminescu, aprobat prin H.C.L. nr 26/12.03.2018, ocuparea sau parcarea pe domeniul public (drumuri) a autovehiculelor de orice fel, care împiedică procesul de deszăpezire în sezonul rece (15 noiembrie – 15 martie) se sancționează cu amenda cuprinsă între 700 lei – 1.200 lei pentru persoanele fizice și 900 lei – 1.500 lei pentru persoanele juridice.

Parcarea se va face în curțile sau garajele proprietarilor acestora.

De asemenea, ocuparea sau parcarea pe domeniul public (drumuri) a autovehiculelor de orice fel, care impiedică procesul de deszăpezire, poate crea situații în care utilajul de deszăpezire să nu poată proceda la curățarea aleii/străzii/drumului în cauză sau de a vă deteriora autovehiculul datorită spațiului insuficient. 

Primăria comunei Mihai Eminescu vă reamintește ca Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea comunei Mihai Eminescu, aprobat prin H.C.L. nr 26/12.03.2018 poat fi găsit pe site-ul oficial al Primăriei – http://comunamihaieminescu.ro/.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Vă recomandăm să citiți și:

 

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza