full screen background image

​Sute de botoșăneni au primit pachetele cu ajutoare alimentare de la UE

​​Sute de botoșăneni au ridicat de la depozitul municipalității pachetele cu produse alimentare, acordate în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) 2022.

Datele centralizate de conducerea Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Botoșani arată că, în perioada 16 – 20 noiembrie au primit pachetele cu produse alimentare 269 de beneficiari ai venitului minim garantat (dintr-un total de 404 de persoane la care trebuie să ajungă acest ajutor), respectiv 512 de persoane beneficiare ale alocației pentru susținerea familiei. În cea de a doua categorie sunt incluși 920 de botoșăneni.

Distribuția se va face în baza unui un calendar stabilit de conducerea Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Botoșani. Prin urmare, până pe  până pe 7 decembrie vor intra în posesia produselor alimentare persoanele singure și familiile beneficiare de venit minim garantat  și cele care primesc alocație pentru susținerea familiei.
Începând cu data de 8 decembrie, stocul disponibil va fi distribuit persoanelor cu handicap grav și accentuat, adulți și copii, în ordinea prezentării acestora după principiul “primul venit – primul servit”.
Toți botoșănenii din categoriile menționate anterior care au fost incluși în lista beneficiarilor acestui ajutor sunt așteptați, de luni până joi, între orele 9:00 – 15:00 și vineri între orele 9:00 – 13:00, la depozitul din incinta SC EPSILON OMICRON PULSAR SRL Botoșani, din strada I.C. Brătianu, nr.112. Colegii noștri îi așteaptă și, chiar dacă vremea este nefavorabilă, este important să fie respectat calendarul de distribuire anunțat la demararea acestui program”, a declarat viceprimarul Liviu Toma.

 Produsele alimentare trebuie ridicate de către titulari sau reprezentanții legali ai acestora, în baza actelor de identitate (originale), valabile la data distribuirii.

În cazul persoanelor cu handicap grav și accentuat, ridicarea produselor se va face pe baza actului de identitate și a certificatului de încadrare în grad de handicap (originale și copii), valabile la data distribuirii.

Vă recomandăm să citiți și:

Computer tomograf de ultimă generație adus la Spitalul Județean

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza