full screen background image

CAR Progresul CFR organizează concursul pentru elevi “Cum mă văd în viitor”

CAR Progresul CFR organizează concursul prin care elevii care realizează cea mai inspirată compunere cu titlul „Cum mă văd în viitor”, pot câștiga premii atractive: o trotinetă, un telefon mobil sau un hoverboard. Elevii trebuie să trimită lucrarea până pe data de 20.12.2022. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de facebook a fiecărui punct de lucru al CAR Progresul CFR.

CAR (Casa de Ajutor Reciproc) Progresul CFR este şi în acest an alături de oameni cu cele mai sigure împrumuturi, cu sau fără giranți pentru salariații din mediul privat sau bugetar. Este alături și pentru orice persoană care înregistrează venituri, indiferent de sex, vârstă, naţionalitate, convingeri politice sau religioase. CAR Progresul CFR este un sprijin şi în anul 2022 pentru cei care vor economisire în condiţii avantajoase şi ajutor social.

În cadrul acestui concurs, copiii pot câștiga o trotinetă electrică, un telefon mobil sau un hoverboard. Perioada de desfășurare a acestuia este 01.12.2022 – 20.12.2022. Pot participa doar copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, fii sau fiice ai membrilor CAR Progresul CFR.

Tema concursului este „Cum mă văd în viitor”. Elevii sunt invitați să realizeze o compunere scrisă pe maximum o pagină A4, prin care să redea exact felul în care ei se percep în viitor. În funcție de sucursala CAR la care este înscris, părintele copilului participant va trimite fotografia scrisorii copilului în format jpg. Email-ul trimis va cuprinde pe lângă fișierul cu scrisoarea: numele, prenumele și vârsta copilului.

Este necesar să se menționeze numele, prenumele și CNP-ul părintelui (membru CAR) și numărul de telefon.

Scrisorile copiilor vor fi afișate public pe pagina de facebook a CAR, dedicate concursului. Totalitatea scrisorilor primite vor participa la o extragere la sorți, live pe pagina de facebook a fiecărui punct de lucru al CAR Progresul CFR.
(Detalii aici: imagine)

Extragerea va avea loc în data de 21.12.2022 ora 14:00. Câștigătorii vor fi anunțați și telefonic în data de 22.12.2022 și sunt așteptați în data de 23.12.2022, ora 15:00 pentru ridicarea premiilor la punctul de lucru al CAR. Premiile copiilor câștigători, dar care nu participă la premiere, vor fi redistribuite.
Premii oferite pe fiecare punct de lucru: cel ce va obține premiul I, se va bucura de o trotinetă electrică. Cel ce va câștiga premiul II, va avea un telefon mobil nou. Există cinci premii III, iar câștigătorii se vor bucura de câte un hoverboard.

Pe lângă aceste servicii de calitate, cu ocazia diferitelor evenimente sunt acordate ajutoare sociale membrilor CAR la Paște, Crăciun, începerea noului an școlar, fiind acordate de asemenea ajutoare de deces urmașilor membrilor, prin majorarea de 3 ori a depunerilor titularului la fondul de deces.

CAR Progresul CFR are până acum un număr de peste 35.000 de membri CAR. Prin activitatea angajaților, care se perfecționează în mod constant, sunt depășite an de an așteptările membrilor, atât prin promovarea unor pachete complete de creditare-economisire, cât și prin promovarea de servicii sociale și de ajutorare a persoanelor cu situații deosebite.

„Respectul și încrederea în instituția noastră s-a câștigat de-a lungul timpului, prin implicarea C.A.R. PROGRESUL C.F.R. în activități comunitare, de interes general, pentru oamenii din zona în care trăiesc. Extinderea activității casei, prin înființarea de sucursale, atât în județ cât și în afara acestuia, a deschis calea către creșterea numarului de membri, implicit a activelor productive, indicator de baza în aprecierea unei instituții financiare nebancare. Urăm tuturor copiilor, succes!”, a declarat președintele CAR Progresul CFR , Victor Mazilu.

 

comments

comments