full screen background image

A început Săptămâna Geodeziei Româneşti, la Iași

Marți, 15 noiembrie, la Iași a început Săptămâna Geodeziei Româneşti. Evenimentul, ajuns la ediția a III-a și organizat de Uniunea Geodezilor din România (UGR), în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, se va desfășura până pe 19 noiembrie. Prestigioasa manifestare va avea loc la Congress Hall – Palas Iași, acolo unde se va desfășura și Simpozionul Internațional GEOMAT.

Prezent în emisiunea Radio Reporter cu Alina Batcu, la VIVA FM, conf. dr. ing. Constantin Chirilă, directorul Departamentului Măsurători terestre şi cadastru din cadrul Facultății de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului (TUIASI), a oferit mai multe detalii despre Săptămâna Geodeziei Româneşti:

Ultima zi din Săptămâna Geodeziei Româneşti va aduce o secțiune specială pentru tineri. Vor avea loc comunicări științifice, dar și un concurs studențesc. Cu detalii vine șef lucrări, dr. ing. Maximilian Diac, președintele Uniunii Geodezilor din România, filiala Iași:

Cele două evenimente sunt organizate de Uniunea Geodezilor din România (UGR) în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi (UTI) și vor reuni peste 150 de participanți, atât din România, cât și din străinătate.

 

Vă recomandăm să citiți și:

Iașul, Capitala Geodeziei din România

Au debutat Zilele Universității Tehnice din Iași

comments

comments