full screen background image

Îndrăgiții interpreți de muzică Ion Paladi și Orchestra ’’Lăutarii’’, dirijată de Maestrul Nicolae Botgros, dar și invitații speciali – Paula SELING, Ionuț FULEA și Monica ANGHEL vor concerta și vă vor încânta pe 20 decembrie, începând cu ora 19.00 la Teatrul Vasile Alexandri din Iași.

Artiștii își doresc să creeze o seară cu suflet și despre suflet, un concert, în care folclorul românesc va fi înfățișat spectatorului în cel mai credibil, simțitor și memorabil mod. Evident, nu vor lipsi nici acele melodii reprezentative pentru sărbătorile de iarna, iar atmosfera va fi una cu adevărat prietenoasă și binevoitoare.

Cele mai așteptate sărbători din an vor debuta cu un concert pe mășură, iar cei care vor participa, cu siguranță, vor simți magia acestor momente transmisă atât de frumos, prin cântec!

BILETE 👉 https://www.entertix.ro/bilete/13360/la-multi-ani-de-sarbatori-cu-ion-paladi-si-orchestra-lautarii-20-decembrie-2022-teatrul-national-sala-mare-iasi.html?fbclid=IwAR0RlLomGMQigIs5tSxpS7sMZsCgMmNNvR6eBCeB5KgK9TlGjjdGxRxQCCM

 

 

comments

comments