full screen background image

Apă furnizată cu presiune scăzută din cauza unei avarii

UPDATE:

Pentru remedierea avariei de pe rețeaua publică de apă din OL Ø 1200 mm, localizată în zona Leorda, a fost necesară golirea conductei pe tronsonul Leorda – Cătămărești,

Umplerea conductei de apă la capacitate normală durează până la 12 ore, fapt pentru care se menține debitului și presiunea scăzută, pentru 48 de ore, în municipiul Botoșani, la utilizatorii situați la etajele superioare.

De asemenea, în funcție de consumul înregistrat, există posibilitatea ca în unele zone marți, 8 noiembrie, să fie sistată furnizarea apei.

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Din cauza unei avarii pe conducta din OL Ø 1200 mm, localizată în zona Leorda, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunță scăderea debitului și a presiunii apei în municipiul Botoșani, astăzi 07 noiembrie 2022, începând cu ora 18:00, la utilizatorii situați la etajele superioare.
Echipa de intervenție a început efectuarea manevrelor necesare remedierii avariei pentru repunerea sistemului de alimentare cu apă în funcțiune în timpul minim posibil, astfel încât disconfortul creat utilizatorilor să fie cât mai redus.
S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi.

Vă recomandăm să citiți și:

CNAIR va construi un nou pod peste Siret

comments

comments