full screen background image

Concert “GHEORGHE ZAMFIR şi Prietenii” la Botoșani

Cel mai mare naist al lumii și cel mai „vândut” artist român al tuturor timpurilor din întreaga lume va ajunge la Botoșani.
Inegalabilul Gheorghe Zamfir, care ocupă locul II după Michael Jackson, cu peste 750 milioane de discuri vândute, va concerta pe scena Filarmonicii de Stat „George Enescu” Botoșani.

Am avut cinstea, onoarea și plăcerea de a-l cunoaște pe marele artist universal, Regele Naiului, Maestrul Gheorghe Zamfir și mă bucur să anunț că a acceptat invitația noastră. Naiul românesc va răsuna la Filarmonica Botoșani, parte a aniversării celor 70 de ani de la înființare, în concertul intitulat ˂GHEORGHE ZAMFIR şi Prietenii˃. Va fi Concertul Anului 2022 la Botoşani!”, a precizat Mirel Manea, managerul Filarmonicii de Stat „George Enescu”.

Evenimentul va avea loc pe data de 11 noiembrie 2022, la ora 18.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor.
Ne bucurăm că Maestrul Gheorghe Zamfir va ajunge în concert la Botoșani. Este o comoară a tuturor românilor. Invităm așadar botoșănenii să ia parte la acest minunat eveniment de mare ținută artistică”, a susținut primarul Cosmin Andrei.

Alături de Orchestra Filarmonicii de Stat „George Enescu”, dirijată de Maestrul Daniel Jinga, invitați speciali în concert vor fi:
Mirel Manea – trompetă
Alin Stoica – tenor
Rodica Anghelescu – soprană
Felix Goldbach – clarinet
Biletele se vor putea achiziționa fizic de la sediul Filarmonicii de Stat „George Enescu” – str. Marchian nr. 5/telefon 0231.516.510 sau online de pe  www.iabilet.ro.

Vă recomandăm să citiți și:

Palatul Administrativ din Botoșani va fi reabilitat cu bani europeni

comments

comments