full screen background image
Trei tineri reținuți

Trei tineri reținuți pentru sechestrare de persoane

Trei tineri din județul Botoșani au fost reținuți de polițiști după ce au sechestrat o fată de 22 de ani.

Potrivit IJP Botoșani, luni, cei 3 bărbați 19, 20 și 30 de ani, toți din comuna Răchiți, au scos victima din mașina în care se afla împreună cu prietenul său și au urcat-o cu forța în alt autoturism, cu care s-au deplasat în județul Iași.

“Potrivit probatoriului, persoana vătămată, o tânără de 22 de ani, se afla într-un autoturism parcat pe drumul public, din comuna Bălușeni, împreună cu prietenul său. Lângă aceștia a oprit un alt autoturism, în care se aflau cei trei tineri bănuiți de comiterea faptei. Aceștia, prin folosirea forței fizice, ar fi scos-o pe tânără din mașina sa și ar fi pus-o în mașina acestora, împotriva voinței sale.
Ulterior, unul dintre cei trei tineri, împreună cu victima, s-au deplasat cu autoturismul pe raza localității Bârnova, județul Iași, unde, în baza informațiilor oferite de polițiștii botoșăneni, au fost identificați de polițiștii din județul Iași.” declară reprezentanții IJP:

Propunere de arest preventiv

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele celor trei, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Ei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Vă recomandăm să citiți și:

comments

comments