full screen background image

Tragere cu muniţie reală, în Poligonul Rădăuți

Primăria municipiului Rădăuți aduce la cunoștința cetățenilor că în zilele de 5 și 6 octombrie, în cadrul poligonului Rădăuți, în intervalul orar 10.00 – 13.00, vor avea loc ședințe de tragere, cu armament și muniție reală.

În vederea evitării eventualelor incidente, cetățenii au o serie de obligații care trebuie respectate cu strictețe, printre care să nu intre în perimetrul de siguranță al poligonului pe timpul tragerilor, restricție ce se aplică persoanelor, animalelor, atelajelor și autovehiculelor.

La recepționarea semnalelor acustice transmise de personalul poligonului despre începerea tragerilor, cetățenii trebuie să părăsească imediat zona restricționată în cazul în care au pătruns acolo accidental.

Trebuie respectate indicațiile militarilor din posturile de pază ale poligonului și în niciun caz să nu provoace foc deschis în zona perimetrului de siguranţă al poligonului.

Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava face un apel la populație să evite deplasarea în zona poligonului, în perioadele menționate.

comments

comments