full screen background image

“Wine Networking Event”, sâmbătă, în Suceava

Două personalități de nivel mondial în promovarea antreprenoriatului şi ideilor de afaceri vor fi oaspeți ai municipiului Suceava, în cadrul “Wine Networking Event” – RAFAEL BADZIAG și ARGENIS PARRA.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, de la ora 16, la Polaris Grand Salon.

Motivul prezenței acestor două personalități, de mare impact pentru mediul economic și antreprenorial din Suceava, îl reprezintă organizarea evenimentului anual al Junior Chamber Internațional (JCI).

Wine Networking Event 2022 este un eveniment de business unde profesioniștii și oamenii de afaceri se întâlnesc, pentru a lega relații de afaceri, a crea, a dezvolta oportunități, a realiza un schimb de informații, respectiv de a căuta potențiali partener.

Rafael Badziag este un antreprenor global, vorbitor de top TED, autor de best-seller și investitor înger (business angel).

Este un expert apreciat în Psihologia Antreprenoriatului, specializat în Miliardari Auto-Formați și a apărut pe NBC, ABC, CBS și FOX, precum și în USA Today, Wall Street Journal și alte ziare și rețele TV internaționale.

Rafael a fost pionierul comerțului electronic în Europa în 1998, prin fondarea Raddiscount.de din cămin.

A înființat primul magazin online de biciclete din Germania, pe care l-a dezvoltat într-o afacere consacrată pe piața vorbitoare de limbă germană.

Apoi și-a extins activitățile de afaceri atât ca antreprenor, cât și ca investitor într-o serie de servicii și produse bazate pe internet în mai multe țări.

De asemenea, își urmează pasiunea ca scriitor motivațional.

Rafael a fondat și scrie pentru NoLimits.co și Indywidualista.pl.

Blogul său inspirațional a atins numărul 1 în ziua în care a fost lansat.

El scrie pentru Billionaire Mentor Magazine și este în prezent implicat într-un proiect extraordinar de carte care implică peste 20 de miliardari auto-făcuți.

Cartea „Gata, pune-te, du-te!” a fost co-autor împreună cu Brian Tracy, a devenit un bestseller Amazon în mai multe categorii și i-a câștigat Premiul Quilly lui Rafael.

Rafael a susținut unele dintre cele mai populare discuții TED din istorie care au fost vizionate de peste 2 milioane de ori.

Focus ca antreprenor și investitor: comerț electronic, economie nouă, marketing online, modele de afaceri, dezvoltare de afaceri, tehnologie web, start-up-uri pe internet, active digitale, criptomonede.

Specialități: distribuție de articole sportive, nume de domenii, comerț electronic, dezvoltare web, marketing online.

Focus ca autor: antreprenoriat, psihologia antreprenoriatului, gândirea miliardară, filosofia succesului, psihologia succesului, psihologia înaltei performanțe, motivația.

Argenis Alexander Angulo Parra s-a născut la 23 iulie 1983, în Maracaibo, Venezuela.

Este jurnalist, om de afaceri, consultant executiv și consilier permanent în consiliul de administrație al mai multor grupuri de afaceri.

Ca profesor universitar, este director general al Academiei Politics Center din cadrul Universității Globale din Florida.

A absolvit, de asemenea, cursuri de Executive Coach și de Prezentator Profesionist de televiziune și radio.

Argenis s-a alăturat JCI Zulia în 2001 și este actualul Președinte Mondial JCI din 2022.

A participat la 10 Congrese Mondiale JCI și la 19 Conferințe Zonale JCI.

Alți speakeri incluși în program sunt:

– Ștefan Mandachi este un antreprenor local, care a fost nominalizat și la Toyp 2021.

Este fondatorul mai multor francize, printre care și cel mai mare lanț de restaurante cu specific grecesc de tip servire rapidă din România și estul Europei, „Spartan”.

În Ianuarie 2020, Spartan este declarata una dintre cele mai dezvoltate Francize locale, cu un număr de 55 de restaurante în România. Pe întreg lanțul de restaurante lucrează un număr de peste 1000 de angajați.

– Ilinca Berinde are 24 de ani, realizează dezbateri academice.

A participat la zeci de competiții, la nivel național și internațional, fiind semifinalistă la Campionatul European de Dezbateri Universitare 2021.

În 2022, a devenit unul dintre cei mai tineri antrenori atestați de Federația Internațională de Coaching.

– Zoltan Veres este expert în dezvoltarea inteligentei emoţionale.

Co-fondator Refleqt, o companie de educație care susține educatori și platforme de cursuri din mai multe domenii.

În ultimii opt ani, a susținut peste 800 de conferințe, prezentări, workshop-uri, webinarii, traininguri, atât pe scenă cât și online, prezentări la care au participat peste 70 de mii de persoane.

– Romeo Crețu este Dezvoltator de Oameni și fondatorul proiectului pentru liceeni „Dăruiește pentru Educație! – Pasiune + Acțiune = Rezultate”.

Autor a patru cărți: „Viața merită trăită!”, „Gânduri primite și trimise mai departe”, „Obiective și Obiceiuri” şi „Schimbă-ți convingerile care nu te (mai) ajută!”.

Alături de Andy Szekely este trainer în programele de dezvoltare personală Bootcamp University, din 2007 până în prezent.

Maestru Reiki în sistemele Usui, Karuna Reiki și Gendai Reiki

În perioada 2000 – 2018 a fost profesor colaborator în cadrul Universității București – Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, master Comunicare și managementul resurselor umane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments

comments