full screen background image
Botoșănenii

Botoșănenii din mai multe localități fac naveta pentru rețete

Botoșănenii din 13 comune și o parte din cei care locuiesc în orașul Flămânzi și municipiul Botoșani nu au acces la medic de familie.

Potrivit conducerii Casei de Asigurări de Sănătate, în județul Botoșani profesează 151 de medici de familie, cu 19 mai puțini decât ar fi necesar.

La această dată sunt vacante 4 posturi în municipiul Botoșani, unul în orașul Flămânzi și câte un post în 13 comune. Este vorba despre: Adășeni, Blândești, Broscăuți, Concești, Coțușca, Dimăcheni, Drăgușeni, Hudești, Manoleasa, Ungureni, Viișoara, Vorniceni, Călărași și Suharău.

Oameni purtați pe drumuri pentru rețete

În localitățile Blândești, Broscăuți, Drăgușeni, Viișoara, Suharău, Concești și Călărași sunt organizate puncte secundare de lucru ale unor medici de familie.  Aceștia se află în relație contractuală cu CAS Botoșani până la înființarea unui cabinet medical nou.

În localitățile Botoșani, Flămânzi, Hudești, Ungureni și Vorniceni își desfășoară activitatea medici de familie aflați în relație contractuală cu CAS Botoșani.

În localitățile Adășeni, Manoleasa și Dimăcheni nu își desfășoară activitatea nici un medic de familie în relatie contractuală cu CAS Botoșani, asigurații find înscriși pe listele medicilor din localitățile limitrofe sau din județ.

Botoșănenii

Vă recomandăm să citiți și:

Intervenții chirurgicale cu laparoscop la Pediatrie

comments

comments