full screen background image
Eduard

Eduard Mititelu a fost numit subsecretar de stat

Eduard Mititelu, fost consilier al primarului municipiului Botoșani Cătălin Flutur, a fost numit, miercuri, în funcția de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării si Digitalizării, printr-un ordin semnat de premierul Nicolae Ciucă.

Botoșăneanul în vârstă de 26 de ani a lucrat, în perioada studenției, la realizarea a trei aplicații pentru Guvernul României.

Această numire reprezintă o onoare și o responsabilitate pe care voi încerca să o duc la înălțimea așteptărilor.
Domeniul digitalizării administrației centrale și locale este unul pe care m-am concentrat în ultimii ani atât din punct de vedere profesional (proiecte IT realizate în/pentru instituții publice), cât academic prin articole de specialitate.
Țin să mulțumesc ministrului Sebastian Burduja pentru încrederea acordată, organizației județene PNL Botoșani care m-a susținut și propus pentru aceasta poziție de demnitate publică! De asemenea și organizației Tineretul Național Liberal care a sprijinit aceasta propunere. Această încredere mă onorează și mă motivează.” a declarat Eduard  Mititelu.

Absolvent al Universității Politehnice București, acesta a fost susținut pentru numirea în funcție atât de organizația PNL, cât și de subsecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, botoșăneanul Gheorghe Sorescu.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza