full screen background image
Eduard

Eduard Mititelu a fost numit subsecretar de stat

Eduard Mititelu, fost consilier al primarului municipiului Botoșani Cătălin Flutur, a fost numit, miercuri, în funcția de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării si Digitalizării, printr-un ordin semnat de premierul Nicolae Ciucă.

Botoșăneanul în vârstă de 26 de ani a lucrat, în perioada studenției, la realizarea a trei aplicații pentru Guvernul României.

Această numire reprezintă o onoare și o responsabilitate pe care voi încerca să o duc la înălțimea așteptărilor.
Domeniul digitalizării administrației centrale și locale este unul pe care m-am concentrat în ultimii ani atât din punct de vedere profesional (proiecte IT realizate în/pentru instituții publice), cât academic prin articole de specialitate.
Țin să mulțumesc ministrului Sebastian Burduja pentru încrederea acordată, organizației județene PNL Botoșani care m-a susținut și propus pentru aceasta poziție de demnitate publică! De asemenea și organizației Tineretul Național Liberal care a sprijinit aceasta propunere. Această încredere mă onorează și mă motivează.” a declarat Eduard  Mititelu.

Absolvent al Universității Politehnice București, acesta a fost susținut pentru numirea în funcție atât de organizația PNL, cât și de subsecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, botoșăneanul Gheorghe Sorescu.

comments

comments