full screen background image
Spitalul

Spitalul Județean Mavromati a primit aparatură modernă

Spitalul Județean Mavromati Botoșani a primit dotări consistente în ultima perioadă.

Consiliul Județean și conducerea unității medicale au accesat proiecte cu diferite forme de finanțare, pentru a crește calitatea actului medical. Mai multe aparate medicale performante au fost achiziționate pentru ca pacienții să beneficieze de servicii medicale de calitate.

Managerul Doina Caba, managerul Spitalului Județean Mavromati Botoșani:

La sfârșitul săptămânii trecute a fost recepționat un aparat radiologic de ultimă generație în valoare de 1,3 milioane de lei, care înlocuiește aparatul radiologic de la Secția de Pediatrie, vechi de 21 de ani.

 Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani:

Noul aparat radiologic a fost achiziționat în cadrul proiectului „Dotarea Ambulatoriului din Cadrul Secției Exterioare Pediatrie a Spitalului Județean”, în valoare de aproximativ 4 milioane de lei, accesat de către Consiliul Județean Botoșani în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020. Până în prezent, în cadrul acestui proiect au mai fost achiziționate și livrate echipamente medicale, ustensile și mobilier medical de peste 2,3 milioane de lei.”

Din fonduri europene, pentru Spitalul Județean s-a achiziționat aparatură radiologică de ultimă generație în valoare de aproximativ 3 milioane de lei, adică 30 de miliarde de lei vechi.

Pe lângă aparatul radiologic de la Pediatrie, s-au mai achiziționat un aparat radiologic la UPU și un mamograf digital la Secția de Obstetrică-Ginecologie.

Vă recomandăm să citiți și:

Mai multe blocuri vor fi reabilitate cu bani de la Guvern

comments

comments