full screen background image
Elevii

Elevii performanți așteptați la Centrul de Excelență

Elevii din unitățile de învățământ din județul Botoșani se pot înscrie pentru una din grupele Centrului Județean de Excelență Botoșani.
Începând de luni, 19 septembrie și până la data de 23 septembrie, ora 12.00, aceștia trebuie să formuleze o cerere adresată la secretariatul Centrelor de excelență. Acestea sunt deschise la: Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani și Liceul ”Regina Maria” Dorohoi pentru liceu, sau la Școlile Gimnaziale Nr. 11 Botoșani, “Mihail Kogălniceanu” Dorohoi și ”Leon Dănăilă” Darabani, pentru gimnaziu.

Activitatea de pregătire a elevilor capabili de înalte performanțe selectați în grupele Centrului Județean de Excelență Botoșani se va realiza în fiecare zi de sâmbătă în cele 5 locații începând cu data de 1 octombrie 2022.

Testarea are loc pe 24 septembrie

TESTAREA elevilor va avea loc pe 24 septembrie 2022, ora 10:00, la centrele de excelență și este obligatorie doar pentru elevii claselor a V-a. Cei care în anul școlar precedent au avut rezultate deosebite la disciplina la care se vor înscrie, vor completa doar o cerere în care vor menționa rezultatele respective + documente justificative, urmând a fi înscriși fără să susțină testarea.

Centrul Județean de Excelență Botoșani își propune să funcționeze în anul școlar 2022-2023 cu un număr de 40 de grupe de excelență în care vor fi cuprinși în jur de 600 de copii și tineri selecționați din unitățile de învățământ din județul Botoșani și care vor fi pregătiți de un corp profesoral format din 42 de cadre didactice.

Vă recomandăm să citiți și:

Biserica Sf. Gheorghe s-a redeschis pentru credincioși

comments

comments