full screen background image

Spitalul Județean Suceava se va transforma în Spital Clinic

Președintele Consiliul uiJudețean Suceava – GHEORGHE FLUTUR, prorectorul USV – MIHAI DIMIAN și managerul Spitalului Județean Suceava – ALEXANDRU CALANCEA au semnat un protocol de colaborare, pentru derularea de noi proiecte.

 

Principalul parteneriat va fi realizat între spital și Facultatea de Medicină, astfel încât unitatea medicală să devină Spital Clinic.

DIMIAN și CALANCEA și-au exprimat speranța unei colaborări fructuoase, având în vedere experianța medicilor care îi pregătesc pe studenți, precum și dotarea materială adecvată asigurată de Universitate.

La rândul său, FLUTUR a precizat că, în ultimii ani, Consiliul Județean Suceava a realizat investiții de peste 80 de milioane de euro la Spitalul Județean, care vor fi continuate în același ritm.

Managerul Spitalului Județean Suceava, ALEXANDRU CALANCEA, a declarat pentru Radio VIVA FM că și în privința personalului medical se înregistrează o înbunătățire evidentă a activității.

Totuși, CALANCEA a menționat că relația medic – pacient “trebuie reconsiderată”, Spitalul Județean Suceava fiind unul de top în România.

 

comments

comments