full screen background image
Botoșănenii

Botoșănenii invitați la Ziua de Curățenie Națională

Botoșănenii sunt așteptați sâmbătă, 17 septembrie, pentru a marca împreună cu alți oameni din 190 de țări Ziua de Curățenie Națională.

Din 2010 până în prezent, peste 2 milioane de voluntari au participat la acțiunile și proiectele asociației Let’s Do It, Romania!, oameni care și-au adus contribuția la a avea o natură mai curată.

La Botoșani, acțiunea va începe de la ora 8.00, când voluntarii se pot prezenta la Garda de mediu pentru a-și prelua sacii și mănușile necesare acțiunii de ecologizare a zonelor care le revin.

Cei care nu au posibilitatea să ajungă sâmbătă dimineață pentru a primi saci și mănuși, le pot lua de la Garda de mediu, în cursul săptămânii, în intervalul orar 14.00-15.00.

Apă, suc sau cafea gratis pentru voluntari

Totodată, trebuie știut că unul dintre susținătorii campaniei anul acesta este lanțul de magazine Admir. Voluntarii campaniei se pot prezenta la chioșcurile Admir pentru a primi gratuit o apă, un suc sau o cafea. Aceștia vor dovedi că sunt voluntari prin prezența asupra lor a mănușilor și a sacilor în care au colectat deșeuri. De altfel, la final, sacii  vor fi lăsați în dreptul magazinelor Admir de unde vor fi preluate de serviciile specializate.

​Acțiunea de curățenie marca “Let’s Do It, Romania!” va ​avea startul​ sâmbătă, 17 septembrie,​la​ ora 9:00, din fața Instituției prefectului Botoșani​.​

LDIR- cel mai mare proiect de implicare socială

Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale într-o singură zi. “Let`s Do It, Romania!” face parte din initiațiva globală “Let`s Do It World!”, alături de alte 190 de țări din întreaga lume, una dintre cele mai mari mișcări de voluntariat din lume.

Vă recomandăm să citiți și:

Memorialul Ipotești organizează Seminarul Eminescu

comments

comments