full screen background image

CCI SV: Lista cursurilor de formare profesională

Urmare a cerinţei mediului de afaceri local, prin identificarea nevoilor de formare ale antreprenorilor și angajaților din cadrul firmelor, Camera de Comerț și Industrie Suceava, furnizor autorizat de formare profesională, promovează spre organizare următoarele cursuri și seminarii tematice interactive:

  •  Seminar de fiscalitate „Modificări și abordări în domeniul fiscalității” susținut de Adrian BENȚA, în data de 13 septembrie
  • Curs online MANAGER DE PROIECT – termen de înscriere 10 septembrie (locuri limitate)
  • Curs EFFECTIVE MANAGER, în perioada 19-20 septembrie – termen de înscriere 18 septembrie
  • Curs INSPECTOR REFERENT RESURSE UMANE – termen de înscriere 10 septembrie
  • Curs INSPECTOR ÎN DOMENIUL SECURITĂŢII ŞI SĂNĂTĂŢII ÎN MUNCĂ – formare grupă pentru luna septembrie 2022
  • Curs LEADERSHIP & MANAGEMENT Masterclass, în perioada 6-7 octombrie – termen de înscriere 5 octombrie
  • Curs MANAGER RESURSE UMANE – formare grupă 2022,
  • Curs EXPERT ACHIZȚII PUBLICE – formare grupă 2022,
  • Curs FORMATOR – formare grupă 2022.

Pentru a vizualiza lista completă a cursurilor promovate și alte detalii privind tarifele și tematica cursurilor, puteți accesați pagina ccisv.ro.

Programele de formare profesională furnizate de CCI SV se organizează în baza formării unei grupe minime de 15/20 participanți înscriși.

Înscrierile la cursuri se realizează prin completarea și transmiterea formularului de înscriere pe adresa de email: office@ccisuceava.ro, prin fax: 0230 520 099, sau prin depunerea personală la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava din Str. Universității, nr. 15-17, jud. Suceava.

Camera de Comerț și Industrie Suceava reamintește și de reducerile aplicabile taxei de înscriere la programelele de formare profesională furnizate de Camera de Comerț și Industrie Suceava:

Ø 20% pentru 3-4 persoane din cadrul aceleaşi firme sau instituţii.

Ø 20% pentru angajații IMM-urilor care au participat la cursurile gratuite furnizate în cadrul Proiectului IMPULS.

Ø 10% pentru 2 persoane din cadrul aceleași firme sau instituţii.

Ø 10% pentru salariaţii firmelor membre ale Camerei de Comerţ și Industrie Suceava.

Ø Voucher 10% pentru fidelitate – se acordă la finalizarea unui curs cu taxă din programa noastră.

Ø Voucher pentru recomandare – Dacă ești mulțumit de calitatea serviciilor de formare profesională și le recomanzi colegilor sau prietenilor tăi, vei primi vouchere cadou, reprezentând un discount în valoare de 50 lei pentru participarea la un curs din programa noastră.

Reducerile și voucherele acordate de CCI Suceava nu se cumulează.

Cursurile organizate de CCI Suceava sunt acreditate de către Autoritatea Naţională pentru Calificări, cursanţii obţinând la finalul cursului, în urma unui examen, un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Autoritatea Naţională pentru Calificări, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.

Relații referitoare la procedura de înscriere la cursuri, precum și alte detalii legate de desfășurarea programelor de formare profesională la numerele de telefon: 0230 521 506 sau 0749 145 569.

Vă recomandăm să citiți și:

Măsuri pentru reducerea blocajelor în trafic

Târgul Olarilor “Ochiul de Păun”, la Rădăuţi

comments

comments