full screen background image

Ariști de top la Zilele Comunei Miroslava

În perioada 8-10 septembrie va avea loc a VIII-a ediție a Zilelor Comunei Miroslava. Pe scena amplasată în centrul comunei vor urca atât artiști locali și naționali. Deschiderea oficială va avea loc joi, 8 septembrie, la Family Market. Potrivit autorităților locale, în jurul prânzului, în Balciu va fi deschisă zona de alimentație publică.

În context, atmosfera va fi animată de Alina Eremia și alți artiști locali și naționali. Vineri, 9 septembrie, programul va începe cu o serie de concursuri sportive și manifestări educaționale. Seara vor încânta publicul, printre alții, Margareta Clipa, Viorica Macovei, Aurel Niamțu, Zenovia Olaru, Andra Andriucă și Paul Tihan.

Sâmbătă, 10 septembrie, programul artistic va debuta cu un moment de dans realizat de Quasar Dance și va continua cu un recital al Teodorei Ciubotariu.

VUNK, Nicole Cherry și Lino Golden vor încheia serbările comunei Miroslava. Moment la care se adaugă și un scurt program de artificii.

În fiecare dintre cele trei zile zona de alimentație publică se va deschide la ora 12.00, iar programul artistic se va încheia la ora 22.00.

Vă recomandăm să citiți și:

Cursuri pentru experţi în accesarea fondurilor europene

Artistul Ori Meiri expune în premieră „Fațetele conflictului” la Iași

comments

comments