full screen background image

Celebra trupă Gaz pe Foc se reunește, la 30 de ani de la înființare, pentru o faptă bună

În 2022 se împlinesc 30 de ani de la fondarea trupei Gaz pe foc, care a cucerit inimile multora dintre noi cu piesele ei de succes, în anii 2000. Pentru a marca acest moment,trupa se reunește pentru a readuce nostalgia acelor ani, într-un scop caritabil.

Înființarea trupei Gaz pe Foc, în urmă cu 30 de ani, a coincis cu apariția HOSPICE Casa Speranței, o fundație care a reușit să ofere, până în prezent, îngrijire paliativă pentru45.000 de pacienți adulți și copii. Îngrijirea paliativă vizează îmbunătățirea calității vieții pacienților și familiilor acestora atunci când se confruntă cu problemele unei boli incurabile, prin îngrijire medicală, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.

Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait se vor reuni pentru o perioadă limitată de timp, cu scopul de a strânge cât mai multe donații pentru fundația HOSPICE Casa Speranței. În următoarea perioadă, trupa Gaz pe Foc va susține o serie de concerte caritabile pentru fanii lor din toată țara.

Andrei Roșu, de la Gaz pe foc a fost live la Viva Flash și a vorbit despre noua piesă cu Cerasela. Ascultă discuția mai jos:

 

comments

comments