full screen background image

Senatorul Gheorghiţă Mîndruţă a demisionat din USR

Senatorul USR, Gheorghiţă Mîndruţă, a anunţat că, joi, a depus oficial demisia din cadrul partidului USR, implicit din funcția de președinte al filialei județene Suceava.

“Sentimentul care mă incearcă este o mare dezamăgire. Nu-mi pare rău că plec din USR, imi pare rău pentru unii oameni buni care rămân acolo.”, a apus Mîndruţă.

Senatorul a declarat că ar putea enumera o listă lungă de motive care l-au făcut să ia aceasta decizie, care nu este una pripită, ci îndelung gândită și asumată.

“Mă voi rezuma doar la cateva idei, fiind dator față de sucevenii care m-au ales senator pe lista alianței USRPLUS in 2020, dar si față de membrii de partid care m-au votat să le fiu președinte al filialei județene Suceava, în urmă cu un an de zile.”, a precizat parlamentarul sucevean.

“Încă de la începutul fuziunii dintre USR și PLUS au existat dispute și păreri contradictorii, însă, ele au fost canalizate greșit spre conflicte interne, nu spre evoluție şi transparență, așa cum ar fi fost de dorit. Disputele interne au fost alimentate de diverși lideri şi grupuri dornice de putere, care au pus mai presus interesele personale și de grup decât angajamentele luate în fața românilor. Pentru unii dorința de putere, de a deține cât mai multe ‘titulaturi’ și de a avea influență, a primat.”, a încheiat Gheorghiţă Mîndruţă.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2021/07/06/gheorghita-mindruta-este-noul-presedinte-al-organizatiei-judetene-usr-plus-suceava/

comments

comments