full screen background image

Ministrul Dezvoltării a inaugurat, la Fălticeni, șantierul primei creșe prin PNRR din România

Ministrul Dezvoltării, CSEKE ATTILA, a vizitat astăzi șantierul de la Grădinița Specială Fălticeni, acolo unde lucrările sunt finalizate în procent de peste 50%, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Regional.

Însoțit de oficialități locale și județene, CSEKE ATTILA a participat și la inaugurarea primului șantier deschis prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – cel al creșei din Fălticeni.

Ministrul Dezvoltării a declarat că este vorba despre o creșă cu o capacitate de 70 locuri, suprafața construită fiind de 1.830 metri pătrați.

 

Primarul municipiului Fălticeni CĂTĂLIN COMAN a menționat că durata de execuție a celor 4 corpuri de clădire va fi de 1 an, creșa urmând să fie dotată cu dormitoare, cabinet medical, spălătorie, sistem de aclimatizare, ventilare și panouri solare.

 

Ministrul CSEKE ATTILA, l-a lăudat pe primarul municipiului Fălticeni, CĂTĂLIN COMAN, pentru implicarea în deschiderea primului șantier național al unei creșe prin PNRR.

În plus, tot pe fonduri europene, Fălticeniul mai beneficiază și de proiectul de refacere și modernizare a sediului Primăriei.

CSEKE ATTILA a ținut să remarce buna colaborare dintre minister și municipalitate în derularea acestor investiții.

 

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2022/08/17/wizz-air-a-deschis-o-baza-noua-in-suceava/

 

comments

comments