full screen background image

Iași: FILIT recrutează voluntari

Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi – FILIT, ce va avea loc în perioada 19-23 octombrie 2022, lansează apelul de recrutare a voluntarilor ce vor fi implicați în derularea ediției de anul acesta.

Înscrierile se pot face completând formularul disponibil aici sau de pe site-ul www.filit-iasi.ro, până în data de 31 august 2022.

Printre criteriile de selecție se numără disponibilitatea de timp, cunoașterea uneia sau a mai multor limbi străine sau experiența anterioară de voluntariat.

Pe parcursul lunii septembrie, voluntarii selectați vor fi contactați de către organizatori, apoi vor participa la sesiunile de pregătire și instruire. Voluntarii vor lucra alături de echipa de organizare în perioada premergătoare festivalului şi în timpul acestuia, în departamente precum: Invitați, Evenimente, Serile FILIT, Casa FILIT 1 & 2, Comunicare & Promovare, Foto-Video.

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT este un proiect cultural finanțat de Consiliul Județean Iași și organizat de Muzeul Național al Literaturii Române Iași. An de an, FILIT reunește în România sute de profesioniști din domeniul cultural internațional: scriitori, traducători, editori, organizatori de festival, critici literari, librari, distribuitori de carte, manageri şi jurnalişti. Timp de 5 zile, în cadrul FILIT au loc zeci de evenimente, într-o gamă largă de manifestări: întâlniri cu scriitori în diverse locuri din orașul Iași, dezbateri, expoziții, concerte, nopți albe ale poeziei, ateliere și mese rotunde profesionale, evenimente dedicate în Casa FILIT, Casa Copilăriei, Casa Fantasy.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul www.filit-iasi.ro.

Vă recomandăm să citiți și:

Cursuri pentru experţi în accesarea fondurilor europene

Artistul Ori Meiri expune în premieră „Fațetele conflictului” la Iași

comments

comments